Skindstegt kyllingelårsteak med sommersalat og kartofler
25-35
5 dages holdbarhed

Skindstegt kyllingelårsteak med sommersalat og kartofler

Super sprødt udbenet kyllingelår med hvidløg og balsamico serveres med frisk sommersalat med bladselleri, radiser, agurk, mandler, mynte og salatost.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Kyllingelårsteak
2 stk
Hvidløg
1 fed
Lys balsamico (Svovldioxid)
2 spsk
Saltede mandler (Nødder)
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Radiser
½ pose
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Mynte, frisk
1 pakke
Rødvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Purløg, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 688 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 37 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Salaten kan med fordel laves i forvejen.

  1. Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Skindstegt kylling: Læg kyllingen med skindet nedad på en kold stegepande med lidt olie. Tænd på høj varme og steg ca. 8 min. til skindet er sprødt. Kom presset hvidløg ved, vend kyllingen og steg videre ca. 5 min. på den anden side. Krydr med salt og peber, tilsæt balsamico og kog ned til det halve.
  3. Sommersalat: Hak mandlerne groft. Skræl agurk, del den på langs og fjern kernerne med en ske. Skær delene i rustikke stykker. Skyl radiser og bladselleri og skær top og bund af. Skær radiser i skiver og selleri i tern. Pluk mynte og hak fint. Bland det hele sammen i en skål. Kom rødvinseddike og 1 spsk olivenolie (eller marinade fra osten) i og smag til med salt og peber. Smuldr salatost hen over salaten.
  4. Hak purløg fint. Hæld vandet fra kartoflerne og kom purløg, ½ spsk smør, salt og peber på.
  5. Anret kyllingen på tallerknerne, kom det indkogte balsamico over og servér med salat og kartofler.