BBQ kylling med blomkål, coleslaw og groft brød
25-35
4 dages holdbarhed

BBQ kylling med blomkål, coleslaw og groft brød

Skøn og familievenlig ret. Barbecue og coleslaw er klassisk her med et nordisk twist med blomkål, der er vendt sammen med kyllingekødet i bbq sauce og æble i coleslawen. Serveres med lunt groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Blomkål
1 stykke
Kyllingeinderfilet
300 g
BBQ sauce
¾ pakke
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Æbleeddike (Svovldioxid)
2 tsk
Coleslaw-blanding
200 g
Æble
1 stk
Saltede mandler (Nødder)
½ pose
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 704 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Del blomkål i mindre stykker og vend kød og blomkål med barbecuesauce. Fordel det på en bageplade med bagepapir, krydr med salt og peber og steg det i ovnen i 15-20 min. til kødet er gennemstegt.
  2. Dressing: Bland yoghurt med æbleeddike og 1 tsk sukker og smag til med salt og peber. Vend dressingen med coleslaw-blandingen.
  3. Skyl æble, del i kvarte, fjern kernehus og skær i små tern. Bland æblet i coleslawen og drys med mandler TIP: Du kan evt. hakke mandlerne, inden du drysser dem over slawen.
  4. Lun brødene med i ovnen de sidste 4 min. Servér kylling og blomkål med coleslaw og lunt brød.