35
4 dages holdbarhed
Klassisk burger med kartoffelbåde
Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre grove burgerboller, gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- mælk,
- selleri,
- sennep,
- byg,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Tomat
2 stk
Hjertesalat
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle (Mælk, Byg, Hvede, Laktose)
2 stk
Ketchup (Sennep)
8 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 820 kcal
- Fedt 23 g
- Kulhydrater 109 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen 220°C (200°C varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
- Form 2 flade burgerbøffer, steg dem på en pande ved medium varme ca. 7-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
- Skyl tomater, skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Skyl bladselleri, skær i skiver. Pil løg og skær et halvt løg i tynde skiver.
- Del bollerne, kom dem i ovnen i 3-4 min.
- Smør bollerne med ketchup og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde.