Penne i tomatsauce med oksetykkam, oliven og kapers
30
4 dages holdbarhed

Penne i tomatsauce med oksetykkam, oliven og kapers

Denne ret er inspireret af en italiensk opskrift, som man typisk spiser om søndagen med hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten)
200 g
Løg
½ stk
Solo hvidløg
¼ stk
Tomat
1 stk
Kapers
20 g
Oliven
60 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Cherrytomater
½ dåse
Oregano
¾ tsk
Timian
1 tsk
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 732 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 84 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Gem 1 dl kogevand til senere.
  2. Tomatsauce: Pil og hak løg fint. Skyl og skær tomaterne i tern. Sigt kapers og oliven. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og ¼ presset hvidløg ca. 2 min. 
  3. Skær oksetykkam i tern på 1x1 cm og steg med i 1 min. Tilsæt ½ dåse tomater, kapers, ¾ tsk oregano, 1 tsk timian, salt og peber. Lad det småkoge i 10 min. og vend frisk tomat og oliven i og smag til.
  4. Hak basilikum groft. Bland den kogte pasta med tomatsaucen og lidt pastavand. Servér med basilikum på toppen.