Tandoorikylling med mangochutney (Brug ikke, erstattet af 81390)
1
5 dages holdbarhed

Tandoorikylling med mangochutney (Brug ikke, erstattet af 81390)

Dejlig og nem opskrift på kylling krydret med tandoori-kryderi serveret med hvide ris

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Olie
    • Salt

    Det skal du bruge

    Basmatiris
    135 g
    Kyllingelårsteak
    2 stk
    Tandoori krydderi
    ½ pose
    Tomatpuré
    ½ pakke
    Kokosmælk
    2 dl
    Skoleagurk
    1 stk
    Tomat
    2 stk
    Mynte, frisk
    1 pakke
    Lime
    ½ stk
    Mangochutney, stærk
    2 spsk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 828 kcal
    • Fedt 40 g
    • Kulhydrater 75 g
    • Protein 43 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    2. Tandoorikylling: Varm lidt olie op til høj varme på en pande og brun kyllingen på skindsiden. Skru ned for varmen, vend kyllingen og tilsæt tandoori krydderi og tomatpuré. Tilføj kokosmælk og ½ dl vand og lad det småkoge i ca. 8 min. til kyllingen er gennemstegt. Smag til med lidt salt.
    3. Grønt: Skyl agurk, tomat og mynte. Skær agurk og tomat i tern og hak mynten groft. Skær halvdelen af lime i både. Bland agurk, tomat og lidt mynte i en skål og dryp limesaft fra resten af limen over.
    4. Mynteris: Bland hakket mynte (gem lidt til pynt) i de færdigkogte ris.
    5. Drys mynte over tandoorikyllingen og servér med ris, grønt, mangochutney og limebåde.