Krydret tomat- og squashgryde med cashewnødder og lime
25-35
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Krydret tomat- og squashgryde med cashewnødder og lime

Ingredienser

Allergener
  • Nødder,
  • cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Lime
½ stk
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Squash
1 stk
Kikærter
1 dåse
Hvidløg
1 fed
Spidskommen
½ tsk
Timian
¾ pose
Stødt kanel
¼ tsk
Sambal oelek
¼ tsk
Cherrytomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Cashewnødder (Nødder, Cashewnødder)
¾ pose
Chiliflager
¼ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 758 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 95 g
  • Protein 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Sæt ris over i 3 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Skyl lime og riv skallen fint. Skær løg i skiver. Skær tomat og squash i tern. Sigt lagen fra kikærter og skyl dem. 
  3. Varm lidt olie op i en gryde. Steg løg, tomat og squash sammen med presset hvidløg. Tilsæt spidskommen, timian, en knivspids kanel, sambal oelek samt lidt peber. 
  4. Tilsæt kikærter, cherrytomater, kokosmælk og bouillonterning. Lad det småkoge i 10 min. Smag til med saften fra ½ lime, salt og peber. 
  5. Skær agurk i stave og resten af lime i både og læg det i skåle.
  6. Drys tomat-squashgryde med cashewnødder, revet limeskal og evt. chiliflager. Servér med ris, agurk og limebåde.