Limekylling i kokosmælk med koriander og ris
25-35
5 dages holdbarhed

Limekylling i kokosmælk med koriander og ris

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Olie
    • Salt
    • Peber
    • Sukker

    Det skal du bruge

    Basmatiris
    135 g
    Broccoli
    1 stk
    Cherrytomater
    125 g
    Ingefær
    ½ stk
    Lime
    ½ stk
    Kyllingebryst
    280 g
    Hvidløg
    1 fed
    Tomatpuré
    2 pakke
    Sambal oelek
    ¼ tsk
    Kokosmælk
    2 dl
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Koriander, frisk
    1 pakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 748 kcal
    • Fedt 29 g
    • Kulhydrater 74 g
    • Protein 49 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    2. Del broccoli i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skær tomater i halve. Skræl ingefær og riv det fint. Skyl lime og riv skallen fint.
    3. Skær kyllingebryst i tern 3x3 cm. Varm en stegepande eller wok op med ½ spsk olie og steg kyllingen ved høj varme i ca. 3 min. Tilsæt presset hvidløg, ca. 1 spsk revet ingefær, tomatpuré, sambal oelek, 1 tsk sukker, lidt salt og peber.
    4. Tilfør kokosmælk, bouillon, limeskal og saft af ½ lime, broccoli og halvdelen af tomaterne. Lad det koge i ca. 5 min. til kyllingen er færdig.
    5. Skær resten af limen i både. Hak koriander groft. 
    6. Strø korianderen over kyllingen og servér med ris, resten af tomaterne og limebåde.