Mezze Maniche med kylling, cremet sauce og ristede grønsager
20-30
4 dages holdbarhed

Mezze Maniche med kylling, cremet sauce og ristede grønsager

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Fennikel
1 stk
Gulerod
2 stk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Kyllingeinderfilet
300 g
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Hvidløg
1 fed
Hønsebouillon
½ pose
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 657 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Ristede grøntsager: Skær fennikel i mindre stykker. Skræl gulerod og skær i tern. Vend det med lidt olie, salt og peber og læg på en bageplade med bagepapir. Bag i ca. 12 min. til det er mørt.
  3. Mezze Maniche: Kom pastaen i gryden og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem 1½ dl til saucen.
  4. Kylling i cremet sauce: Riv osten fint. Del kyllingestykkerne på midten og krydr dem med salt og peber. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kylling med timian/rosmarin og presset hvidløg i ca. 4 min. Tilsæt 1 tsk mel og rør rundt. Hæld 1¼ dl kogevand og bouillon i og kog i 3 min. Tag panden fra varmen og rør ⅔ af det revede ost i.
  5. Anret: Vend grøntsager og pasta op i saucen. Tilsæt evt. lidt mere vand til passende konsistens. Top med babyspinat og mere revet ost.