Pasta i tomatsauce med oliven og marineret mozzarella
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Pasta i tomatsauce med oliven og marineret mozzarella

Skøn pastaret med en dejlig tomatsauce med en god syre/saltbalance fra blandt andet kapers. Den marinerede mozzarella sætter prikken over i'et.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
1 stk
Hvidløg
½+½ fed
Oregano
¾+¾ tsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 tsk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Kapers
½ glas
Oliven
½ pakke
Hakkede tomater
½ dåse
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Basilikum, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 863 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 125 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marineret mozzarella: Skær mozzarella i tern. Hak hvidløg fint. Bland ost, halvdelen af hvidløg og oregano i en skål med 1 tsk olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Sæt til side til resten er klar.
  2. Pasta: Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Gem 1 dl kogevand til saucen.
  3. Tomatsauce: Pil og hak løg fint. Skyl og skær tomater i halve. Hæld væden fra kapers. Varm lidt olie fra oliven på en pande og steg løg og hvidløg ca. 2 min. Tilsæt dåsetomater, kapers og oregano. Lad det småkoge i 10 min. Vend de friske tomater og oliven i og smag til med salt og peber.
  4. Brød: Lun brødet på en brødrister
  5. Anret: Hak basilikum groft. Bland den kogte pasta og lidt pastavand i tomatsaucen. Top med marineret mozzarella og basilikum og servér med lunt brød.