Fuldkornspasta med aubergine, pesto og pinjekerner
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Fuldkornspasta med aubergine, pesto og pinjekerner

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Pinjekerner (Nødder)
1 pose
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Aubergine
1 stk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Pesto (Mælk, Laktose)
1 glas
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 696 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Kog pastaen i letsaltet vand i 10-12 min. til passende konsistens. Sigt vandet fra, men gem lidt af til senere.
  2. Pinjekerner: Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og læg dem til side. Panden skal bruges igen.
  3. Grøntsager: Hak løg fint. Skær squash og aubergine i tern ca. 1x1 cm. Skær hvidløg i helt tynde skiver. Steg løg og hvidløg i lidt olivenolie ved middel varme til de er klare. Skru op for varmen og steg aubergine med ca. 4 min. så det får lidt farve. Smag til med salt.
  4. Anret: Riv osten. Bland den kogte pasta med pesto og grøntsagerne. Tilsæt evt. lidt kogevand til passende konsistens. Servér med revet ost, rucola og drys med pinjekerner.