Torsk med sennepslåg, rødbedesalat og brød
30-40
3 dages holdbarhed

Torsk med sennepslåg, rødbedesalat og brød

Sennep og rødbeder klæder fisken rigtig godt, her får du denne lækre fisk i en nem og smagfuld udgave med sennepslåg i ovnen, og en skøn salat med rødbeder. Serveres med lunt brød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Rødbede
3 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1½ spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Rucola salat
50 g
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 683 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kog rødbederne i letsaltet vand, der lige dækker i ca. 25 min. alt efter størrelse. Stik i dem med en lille kniv for at mærke om de er møre.
  3. Smør et ovnfast fad med olie og læg fisken i fadet. Rør sennep og creme fraiche sammen, smag til med salt og peber og fordel blandingen over fisken. Bag fisken i ovnen ca. 15-20 min.
  4. Skyl rucola. Bland hvidvinseddike, 1½ spsk olivenolie, salt og peber til en dressing.
  5. Lun brødet med i ovnen de sidste 5 min.
  6. Hæld vandet fra rødbederne og skyl i koldt vand. Fjern skrællen med en kniv (den smutter nemt af), skær i ½ cm tykke skiver og fordel i et fad. Vend med dressing og rucola.
  7. Servér fisken med rødbedesalat og lunt brød.