25-35
4 dages holdbarhed
Klassisk burger med kartoffelbåde
Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre grove burgerboller, gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- selleri,
- sesamfrø,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Hjertesalat
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Ketchup
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 627 kcal
- Fedt 17 g
- Kulhydrater 78 g
- Protein 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kartoffelbåde: Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Skær kartoflerne i tynde både. Læg i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 min. til de er sprøde.
- Burgerbøffer: Form 1 flad burgerbøf pr. person. Steg dem på en pande ved medium varme ca. 7-8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
- Grønt: Del salat i blade og skyl. Pil løg og skyl tomat og bladselleri. Skær det hele i skiver.
- Burgerbrød: Del bollerne og kom dem i ovnen med kartoflerne i 3-4 min.
- Byg burger: Smør bollerne med ketchup og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Servér med sprøde kartoffelbåde.