Aloo Palak med oksekød og jasminris
25
5 dages holdbarhed

Aloo Palak med oksekød og jasminris

Ovnklar asiatisk inspireret ret fra Cofoco med oksetykkam i krydret grøntsagssauce med citrongræs, lime, koriander og jasminris toppet med citronskiver. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Aloo Palak (Mælk, Selleri, Laktose)
    2 bakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 521 kcal
    • Fedt 21 g
    • Kulhydrater 63 g
    • Protein 21 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Fryseegnet

    1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
    2. Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
    3. FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.