Tigerrejer med mango-papaya salat og naanbrød
40
4 dages holdbarhed

Tigerrejer med mango-papaya salat og naanbrød

Timm Vladimirs asiatisk inspirerede salat med eksotisk frugt som mango og papaya hertil stegte tigerrejer og naanbrød, mums for både øjne og gane.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • fisk,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Hvidløg
1 fed
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Fiskesauce (Fisk)
2 spsk
Rørsukker
2 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1½ pose
Peanuts
30 g
Mango
1 stk
Papaya
⅔ stk
Skalotteløg
2 stk
Koriander
1 drys
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Naanbrød (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 773 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 118 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Pil hvidløg. Skyl chili og fjern kerner og frøvægge (hvis du ikke vil have det for stærkt). 
  2. Bland chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce, olie og rørsukker i en (mini)blender, lad det trække, til resten af retten er færdig.
  3. Rist sesamfrøene på panden, til de har taget lidt farve. Hak peanuts groft. 
  4. Skræl mango og papaya, fjern sten og kerner og skær dem i helt tynde stave (julienne).
  5. Pil løget og skær det i tynde ringe. Skyl og tør koriander og hak det groft.
  6. Dup rejerne tørre og steg dem på en varm pande i lidt olie. De skal tage farve – i alt ca. 3-4 min. Lun imens brødet på en brødrister eller i ovnen.
  7. Bland mango, papaya, skalotteløg, peanuts, koriander og sesamfrø og hæld så dressingen på og top med rejerne. Server med lunt naanbrød.