Thai-suppe med kylling og naanbrød
20-30
5 dages holdbarhed

Thai-suppe med kylling og naanbrød

En herlig 'hot' suppe til en kold dag. Tilberedt med masser af grøntsager og kylling - serveret med lunt brød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Citrongræs
1 stilk
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Gulerod
3 stk
Forårsløg
1 bundt
Lime
½ stk
Naanbrød (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 874 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med ingefær/hvidløg/chili i olie og steg kyllingen i gryden til det har fået farve på alle sider.
  2. Fjern de yderste hårde blade af citrongræs og halvér den. Kom citrongræs, kokosmælk, bouillon og 3 dl vand i gryden til kyllingen og kog op. Skræl imens gulerødderne og skær i tynde skiver. Kom dem i gryden og lad det småsimre i 12-14 min. Spæd evt. op med lidt mere vand, hvis suppen bliver for tyk.
  3. Skyl forårsløg og skær i skiver på skrå. Kom forårsløg i suppen og smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stænglerne.
  4. Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.