Eventyrsuppe med grøntsagsfyld og skinkestrimler
30
4 dages holdbarhed

Eventyrsuppe med grøntsagsfyld og skinkestrimler

Sund, grøntsagsrig og lækker asiatisk inspireret suppe med magert kød, broccoli, blomkål og gulerødder og fylde fra de klassiske små suppehorn.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Broccoli
½ stk
Blomkål
½ stykke
Gulerod
1 stk
Grøntsagsbouillon
2 pose
Risoni (Gluten, Hvede)
50 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 707 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl broccoli og blomkål, og skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
  2. Bring 8½ dl. vand med 2 bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom ½ spsk. olie i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
  4. Kom ½ spsk. olie i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen med pasta og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
  5. Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med 1 spsk. sojasauce og peber, og servér suppen med brødet til.