20-30
4 dages holdbarhed
Fyldig tyrkisk landsuppe med oksekød
En herlig enkel ret, der bare smager og mætter rigtig godt. Med tomater, paprika, peberfrugt og bulgur
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
Det skal du bruge
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Tomat
2 stk
Rød peber
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Tyrkisk kryddermix
1 pakke
Hakkede tomater
1 dåse
Paprika
2 tsk
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Grøntsagsbouillon
1 pose
Babyspinat
50 g
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 811 kcal
- Fedt 37 g
- Kulhydrater 75 g
- Protein 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl tomat og peberfrugt og skær i små tern.
- Varm lidt olie godt op i en stor gryde. Svits løgene og hvidløg til de er gyldne. Kom kød og kryddermix i gryden og svits til det har skiftet farve.
- Tilsæt begge slags tomater, paprika, peberfrugt, bulgur, bouillon, 7 dl kogende vand og lidt salt. Bring i kog, rør rundt og lad retten småkoge under låg i 14 min.
- Skyl spinat, kom i gryden og rør det rundt.
- Top suppen med yoghurt og servér rygende varm.