Marinerede sautéskiver med peanutsauce og råkostsalat
40
5 dages holdbarhed

Marinerede sautéskiver med peanutsauce og råkostsalat

Det magreste og fineste svinekød i tynde skiver serveret med en hjemmelavet peanutsauce, råkost af rødbede, gulerod og lime samt brune ris.

Ingredienser

Allergener
  • Jordnødder,
  • soja,
  • nødder,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Sojasauce (Soja)
2 spsk
Solo hvidløg
⅔ stk
Ingefær
20 g
Rød chili
1 stk
Garam masala
1 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 tsk
Lime
½ stk
Sautéskiver af svinefilet
275 g
Fuldkornsris
200 g
Skalotteløg
1 stk
Peanutbutter (Jordnødder, Nødder)
2 spsk
Gulerod
200 g
Rødbeder
175 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 789 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 105 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bland 1 spsk soja, ⅓ presset hvidløg, ½-1 tsk garam masala, revet ingefær, sesamfrø, 1 tsk sukker og ½ finthakket chili i en skål TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk. Tilsæt fintrevet skal og saft af ½ lime. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Bring 200 g ris og 4 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog og kog 30 min. under låg. Sluk og lad trække på eftervarmen til resten af retten er færdig.
  3. Peanutsauce: Hak skalotteløg, ⅓ hvidløg og ½ chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt peanutbutter, 1 spsk sojasauce, 1 dl vand og 2 tsk sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med 1-2 spsk limesaft, salt og peber.
  4. Skræl gulerødder og rødbede og snit dem fint, du kan evt. rive dem groft. Bland grøntsagerne og smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.