Krebinetter med kartoffel-rodfrugtmos
25-35
Budget
3 dages holdbarhed

Krebinetter med kartoffel-rodfrugtmos

Herlig mormormad. Saftige klassiske krebinetter, der serveres med kartoffel-rodfrugtmos og let kogt broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Gulerod
2 stk
Pastinak
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Rasp (Gluten, Hvede)
1 pose
Broccoli
1 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
1 dl
Ingefær/Muskat/Allehånde kryddermix
⅓ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 774 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 98 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Skræl kartofler og rodfrugter og skær i små stykker. Kog i vand uden salt ca. 15 min. Gem ½ dl inden du hælder kogevandet fra.
  2. Krebinetter: Form kødet til en ca. 1½ cm tyk krebinet pr. person. Bland rasp med salt og peber i en dyb tallerken og vend krebinetterne deri. Varm lidt olie op ved høj varme på en pande og steg krebinetterne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 8 min. på hver side.
  3. Del broccoli i mindre buketter TIP: Brug også gerne stokken af broccolien. og kog ca. 5 min. i letsaltet vand, så de stadig har lidt bid.
  4. Kartoffel-rodfrugtmos: Mos kartofler og rodfrugter med piskeris eller stavblender. Tilsæt mælk og kogevand til en passende konsistens. Smag til med kryddermix, salt og peber.
  5. Servér krebinetterne med mos og broccoli.