Butternutgræskarsuppe
25-35
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Butternutgræskarsuppe

I denne lækre, vegetariske græskarsuppe er der smagsnuancer fra både det stærke, krydrede og søde køkken. Serveres med topping af ristede græskarkerner og groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Butternut græskar
1 stk
Rød chili
1 stk
Løg
1½ stk
Grøntsagsbouillon
2 pose
Ingefær
½ stk
Appelsin
1 stk
Kokosmælk
2 dl
Græskar & solsikkekerner
1 pose
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 982 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 132 g
  • Protein 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl butternutgræskar og skær kødet i tern. Skær løg i tern. Hak chili groft TIP: Fjern frø og frøvægge, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  2. Opløs bouillon i 8 dl kogende vand. Kom græskar, chili og løg i en gryde og vend med 2 tsk olie og salt. Hæld bouillonen over og lad det simre i 12 min.
  3. Skræl og riv ingefær. Riv appelsinskal og pres saften. Kom det i suppen sammen med ingefær og kokosmælk. Varm det hele godt igennem. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
  4. Rist græskarkerner på en tør pande. Varm brød på brødristeren.
  5.  Drys græskarkerner på suppen og servér med brød til.