Junglegryde med skinkestrimler og fuldkornsris
25-35
5 dages holdbarhed

Junglegryde med skinkestrimler og fuldkornsris

Dejlig wokret for hele familien med skinkestrimler og masser af grønt. Tilsmagt med karry og kokosmælk og serveret med grove ris.

Ingredienser

Allergener
  • Soja

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Æble
1 stk
Broccoli
1 stk
Grønne bønner
150 g
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1 fed
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Karry
1 pose
Sojasauce (Soja)
1½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 727 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grønt: Skyl æble, broccoli og bønner. Nip den lille stilk af bønnerne og del dem i 2-3 stykker. Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern 1x1 cm. Skær æblet i kvarte og fjern kernehus og skær i tynde både. Skræl ingefær og riv den. Pil og pres hvidløg.
  3. Junglegryde: Varm en wok, høj pande eller en gryde op med lidt olie. Brun kødet ved høj varme 1-2 min.  til det får farve. Tilsæt karry og steg kort mens det blandes rundt. Tilsæt broccoli og bønner og vend det godt rundt. Skru ned og tilsæt ingefær, hvidløg, soja og kokosmælk og lad det simre ca. 8 min.
  4. Smag retten til med salt og peber. Kom æblebåde i lige inden servering og varm med i kort tid max. 1 min. så de stadig har god sprødhed. Servér junglegryde med kogte ris.