Grillet tun med ingefær-limesauce
15-20
5 dages holdbarhed

Grillet tun med ingefær-limesauce

Den friske sauce med ingefær og lime serveres enten kold eller lun til den grillede tun. Frisk pasta og broccoli sætter prikket over i'et. Fisken har været frosset.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Broccoli
½ stk
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
175 g
Ingefær
15 g
Lime
½ stk
Friskost (Mælk, Laktose)
75 g
Tunsteak (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 628 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 69 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Del broccoli i buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Dæk med rigeligt vand, så der også er plads til pastaen, tilsæt ½ tsk salt og bring i kog. Kog 2 min. Kom pastaen i og kog videre 2-3 min.
  2. Skræl imens ingefær og riv fint. Skyl lime og riv skallen fint. Skær resten af limen i både.
  3. Ingefær-limesauce: Bland ingefær, limeskal og ost og smag til med lidt salt og peber TIP: Er saucen for tyk, tilsæt lidt limesaft eller kogevand fra pastaen. Saucen kan lunes, hvis du foretrækker det.
  4. Pensl tunen med lidt olie og krydr med salt og peber. Steg på en varm (grill)pande ca. 2-3 min. på hver side alt efter tykkelse. De må gerne være rosa indeni.
  5. Top hver tunbøf med en skefuld sauce og servér med broccoli, pasta og limebåde.