Rejer i rød kokossauce med ingefær og fuldkornsris
25-35
4 dages holdbarhed

Rejer i rød kokossauce med ingefær og fuldkornsris

Smukke farver og fyrig smag kendetegner denne ret med rejer, gulerødder og bønnespirer, og god smag fra blandt andet ingefær og rød karrypasta. Serveres med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Gulerod
3 stk
Ingefær
¾ stk
Kokosmælk
4 dl
Limeblad
2 stk
Rød karrypaste
½ pakke
Fiskesauce (Fisk)
2 spsk
Lime
½ stk
Bønnespirer
½ pakke
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 772 kcal
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grønt: Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver. Skræl ingefær og snit fint.
  3. Rød kokossauce: Kog kokosmælk op med gulerødder, limeblade og karrypasta (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Tilsæt ingefær og fiskesauce. Lad det simre 10 min. og rør i det undervejs. Smag til med limesaft.
  4. Anret: Tilsæt bønnespirer, rejer og plukket koriander og servér med de kogte ris.