20-30
4 dages holdbarhed
Kylling i wok med kartofler, spinat og parmesan
En anderledes og spændende wokret med kylling, kartofler tilsat et touch af Italien med spinat og parmesan.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- mælk,
- selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Bagekartoffel
2 stk
Rød chili
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Solo hvidløg
½ stk
Citron
⅓ stk
Pak choy
1 stk
Babyspinat
75 g
Rapesan, revet (Mælk, Laktose)
20 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 514 kcal
- Fedt 18 g
- Kulhydrater 37 g
- Protein 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og skær i små tern, ca. 1½ x 1½ cm. Hak ½ chili fint. TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk.
- Steg kylling og kartoffeltern i 1 spsk olie i en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
- Opløs ½ terning bouillon i 1½ dl kogende vand og tilsæt chili, ½ presset solo hvidløg og 1 tsk citronsaft.
- Hæld den varme bouillon på panden, og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre. Snit pak choy groft og tilsæt det sidste minut.
- Skyl babyspinat, og tilsæt den og 20 g parmesan. Smag til med salt og peber. Varm kort igennem og servér.