Wrap med små indiske hakkebøffer
25-35
5 dages holdbarhed

Wrap med små indiske hakkebøffer

Små hakkebøffer med garam masala krydderi, der serveres i tortilla sammen med det grønne tilbehør. Inspireret af det indiske køkken.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
¼ fed
Hakket oksekød
300 g
Kikærter
120 g
Rosiner
25 g
Garam masala
1¼ tsk
Rød peber
1 stk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Rød chili
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Hjertesalat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 800 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint. Bland det med kødet.
  3. Hæld væden fra kikærter og skyl dem i koldt vand. Bland kikærterne i kødet. Tilsæt rosiner og garam masala og ælt det hele sammen med hænderne.
  4. Form 4 (6)* flade bøffer og krydr med salt og peber. Varm en pande med lidt olie op til høj varme og brun bøfferne ca. 1½ min. på hver side.
  5. Fjern kerner og stilk på peberfrugt og skær i strimler på langs. Kom dem på panden med bøfferne og steg det hele ca. 10 min. ved middelvarme. Vend bøfferne halvvejs. Rør jævnligt i peberfrugten.
  6. Pak tortillas ind i stanniol og lun dem i ovnen ca. 10 min. TIP: De kan også lunes i microovn uden stanniol ca. 20 sek. pr. stk. Gerne flere samlet.
  7. Del chili, fjern kerner og frøvægge og hak meget fint. Bland det i en skål med yoghurt og 1 spsk olie.
  8. Tag hele blade af salaten, skyl og afdryp dem. Læg chili-yoghurt, salat, peberfrugt og en bøf på hver tortilla. Fold tortillaerne som små pakker, skær over på midten og servér.