Lun kyllingesalat med tomater, belugalinser og croutoner
25-35
4 dages holdbarhed

Lun kyllingesalat med tomater, belugalinser og croutoner

En fyldig middagssalat med kylling og masser af farver og smag. Serveres med belugalinser og sprøde croutoner. Lækkert og nemt for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Belugalinser
75 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Timian
⅓ pose
Cherrytomater
250 g
Rødløg
½ stk
Salatblanding
75 g
Sennepsvinaigrette (Sennep, Svovldioxid)
½ pose
Croutoner (Gluten, Hvede)
2 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 634 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 50 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Belugalinser: Skyl linser i koldt vand. Kom dem i en gryde med rigeligt letsaltet vand og bring i kog med låg. Skru ned, når det koger og kog i 20 min. Hæld vandet fra og lad linserne dryppe af i en sigte.
  2. Stegt kylling: Del kyllingen på midten og krydr med salt, peber og timian. Varm lidt olie på en pande ved god varme. Kom kyllingen på panden og brun på alle sider 1-2 min i alt. Skru ned til middel varme og steg videre og vend jævnligt i ca. 7 min. i alt til det er gennemstegt.
  3. Grønt: Skyl tomater og skær i halve eller kvarte. Pil rødløg og snit fint. Skyl salaten og lad den dryppe af. Kom det hele i en stor skål.
  4. Kyllingesalat: Kom kylling og linserne i skålen og vend rundt med salaten. Bland vinaigrette i og top med croutonerne ved servering TIP: Du kan også servere dem ved siden af, da croutonerne bliver bløde af at ligge i salaten i længere tid.