BBQ kalkun med blomkål, coleslaw og groft brød
30
4 dages holdbarhed

BBQ kalkun med blomkål, coleslaw og groft brød

Skøn og familievenlig ret med mindre kød og mere grønt. Barbecue og coleslaw er klassisk her med et nordisk twist med blomkål, der er vendt sammen med kalkunkødet i bbq sauce og æble i coleslawen. Serveres med lunt groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Blomkål
⅓ stykke
Kalkunbryst i tern
200 g
BBQ sauce (Selleri, Sennep)
4 spsk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Æbleeddike (Svovldioxid)
2 tsk
Coleslaw-blanding
200 g
Æble
1 stk
Salte mandler
15 g
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 670 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 varmluft. Del ca. 250 g blomkål i mindre buketter eller stykker, og vend kød og blomkål med 4 spsk. barbecuesauce. Fordel det på en bageplade med bagepapir, krydr med salt og peber, og steg det i ovnen i 15-20 minutter til kødet er gennemstegt.
  2. Dressing: Bland 1 dl yoghurt med 1 tsk. sukker, 2 tsk. æbleeddike, smag til med salt og peber. Vend dressingen med coleslaw blandingen.
  3. Skyl æble, del i kvarte, fjern kernehus, og skær i små tern. Bland æblet i coleslawen, og drys med mandler. TIP: Du kan evt. hakke mandlerne, inden du drysser dem over slawen.
  4. Lun brødene med i ovnen de sidste 4 minutter. Server kalkun- og blomkålstern med coleslaw og lunt brød.