Nem gæstemad: en simpel guide

Nem gæstemad: en simpel guide

De fleste mennesker kender til det pres, der ofte melder sig, når man skal have gæster på besøg og skal sørge for en inspirerende gæstemenu. Savner du inspiration til nem og lækker gæstemad, til når du får gæster på besøg, er du kommet til det helt rette sted.

Inspiration til nem gæstemad

At få gæster på besøg er ofte en glædelig begivenhed, men det kan også forårsage en vis grad af stress og bekymring. At lave nem gæstemad kan være en gamechanger, der letter byrden og giver dig mulighed for at nyde selskabet uden at skulle tilbringe timevis i køkkenet før, under og efter besøget.

Her får du 7 bud på lækker gæstemad, der er nem at lave og som kan serveres efter ca. 30 minutter.

  1. Mørbrad med glaserede rødløg og jordskokker
  2. Sprød fisk med lynstegte grøntsager og ravigotte creme
  3. Laks med safransauce og frisk pasta
  4. Oksekød i wok med spidskål og ris
  5. Sautéskiver med mandler og lynstegte grøntsager
  6. Tandoori-stegte rejer med sammounbrød og raita
  7. Thaisuppe sweet chili med laks

Fælles for disse retter er, at der er tale om nem gæstemad. Det er nemlig de færreste, der har tid eller overskud til at kreere et overdådigt festmåltid mad til sine gæster. Med disse retter kan du gøre madlavningen simpel, mens retterne stadig brillerer på både smag og udseende.

Vil du have mere inspiration til nem og lækker gæstemad? Gå på opdagelse i vores store opskriftsunivers, hvor du finder et spændende udvalg af opskrifter på nem gæstemad. Her kan du dykke ned i en masse forskellige opskrifter, der gør madlavningen til en leg, så du kan bruge mere tid med dine gæster uden at gå på kompromis med de gode smagsoplevelser.

Gå til opskriftsuniverset