Thaisuppe sweet chili med laks
20
4 dages holdbarhed

Thaisuppe sweet chili med laks

Den nemmeste, lækreste suppe med laks og skøn smag af sweet chili. Det smager forrygende og kan næsten ikke blive nemmere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fiskebouillon (Fisk)
1 pose
Porre
1 stk
Broccoli
1 stk
Friskost (Mælk, Laktose)
100 g
Sød chilisauce
1 spsk
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Koriander, frisk
½ pose
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 828 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Bring vandet i kog og tilsæt fiskebouillon. Tænd ovnen på 200 grader eller brug brødrister.
  2. Skyl porren, snit i ½ cm tykke ringe. Skyl broccoli, del i små buketter.
  3. Tilsæt Philadelphia sweet chili til fiskebouillonen, kog ca. 2 min under omrøring.
  4. Tilsæt porrer og broccoli, kog yderligere 2 min. Varm brødet i ovnen eller på brødrister ca. 5 min.
  5. Skær fisken i store tern. Tilsæt fisken til suppen og kog yderligere 2-3 min.
  6. Smag suppen til med salt og peber. Drys koriander over, og servér med brød og limebåde.