Thaisuppe sweet chili med laks

Thaisuppe sweet chili med laks

20 min527 kcal pr. portion Holder 2 dage
Den nemmeste, lækreste suppe med laks og skøn smag af sweet chili. Det smager forrygende og kan næsten ikke blive nemmere.
3.50
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

1 terning bouillon fisk
1 stk porre
½ stk broccoli
100 g friskost m. sød chili
2 stk brød
300 g laksefilet uden skind
1 drys koriander
½ stk lime

Du skal selv have

salt, peber

Fremgangsmåde

1
Bring vandet i kog og tilsæt fiskebouillon. Tænd ovnen på 200 grader eller brug brødrister.
2
Skyl porren, snit i ½ cm tykke ringe. Skyl broccoli, del i små buketter.
3
Tilsæt Philadelphia sweet chili til fiskebouillonen, kog ca. 2 min under omrøring.
4
Tilsæt porrer og broccoli, kog yderligere 2 min. Varm brødet i ovnen eller på brødrister ca. 5 min.
5
Skær fisken i store tern. Tilsæt fisken til suppen og kog yderligere 2-3 min.
6
Smag suppen til med salt og peber. Drys koriander over, og servér med brød og limebåde.
Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Ugens tips

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2206 kJ/ 527 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
12.69 g
heraf mættede fedtsyrer
4.39 g
Kulhydrat
77.65 g
heraf sukkerarter
13.92 g
Protein
25.61 g
Salt
2.57 g
Kostfibre
13.69 g

Allergener

Gluten
Krebsdyr
Fisk
Mælk
Selleri
Sesamfrø
Bløddyr

Andre retter du måske kan lide