Ideer til hurtig aftensmad

Ideer til hurtig aftensmad

Når arbejdsdagen er omme, børnene er hentet og fritidsaktiviteterne omme, findes der næsten ikke noget mere tilfredsstillende end et lækkert måltid, der kan serveres på nærmest ingen tid. Her får du vores bedste tips og tricks til hurtig aftensmad.

Frit valg mellem 60 retter

Minimer antallet af ingredienser

Hvis det skal gå hurtigt med at få aftensmaden på bordet, er et godt tip ikke at bruge for mange ingredienser. Ofte kan du sagtens undlade en ingrediens eller to uden at smagen ændrer sig alverden. Gå derfor dine yndlingsopskrifter igennem og se, om noget kan undlades uden at retten ændrer sig for meget. Når du har nogle simple madopskrifter med få ingredienser, som alle i familien kan lide, skal du blot sørge for, at du altid har de nødvendige ingredienser til at tilberede retterne liggende derhjemme. På den måde kan du uden videre planlægning og indkøb tilberede dine favoritretter på kort tid. Har du overskydende grøntsager eller lignende liggende i køleskabet, kan du med fordel benytte disse ingredienser til at variere retten fra gang til gang.

Ideer til nem og hurtig aftensmad

Salater, pastaretter og sandwiches er alle gode bud på retter, der både er nemme og hurtige at lave. Hvis du mest af alt har lyst til en lækker salat til aftensmad, skal du blot sørge for at have dine favorit grøntsager og krydderier liggende derhjemme. Mens du snitter grøntsagerne, kan du stege noget krydret kylling, så den er klar til at blive skåret i skiver og blandet sammen med grøntsagerne. Den korte tilberedningstid sikrer, at du hurtigt kan servere det sunde måltid or hele familien. Pastaretter er ligeledes både nemme og hurtige at tilberede. Når du har valgt hvilken type pasta, du vil bruge og sat den i gang med at koge, kan du snitte nogle grøntsager. Vend pastaen og grøntsagerne i en hjemmelavet pastasovs, top med friske krydderurter, og så er aftensmaden klar. Skal aftensmaden være klar på 5-10 minutter kan du med fordel lave en lækker sandwich med det pålæg, du har liggende i køleskabet. Så bliver det ikke meget nemmere.

Ideer til hurtig aftensmad

Aftensmad på under 30 minutter

Hurtig aftensmad behøver ikke være lig med kedelig aftensmad. På under 30 minutter kan du servere et velsmagende måltid, der vækker begejstring hos både store og små. Her har du nogle bud på lækker og hurtig aftensmad:

Med en måltidskasse kan du nemt og hurtigt servere sund og velsmagende aftensmad for hele familien. Vi leverer måltidskasser lige til døren, så du blot skal tilberede og nyde maden. Så er aftensmaden klar på ca. 30 minutter. Det er RetNemt!