Asiatiske bøffer med sambal-yoghurt og syrlig salat
3 dages holdbarhed

Asiatiske bøffer med sambal-yoghurt

og syrlig salat
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
12 Ingredienser
Saftige asiatiske bøffer serveret med cremet sambal-yoghurt og en frisk, syrlig salat med mynte, radiser og agurk.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Salt
  • Olie
Basmatiris
135 g
Lime
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Vand
1 spsk
Hvidløg
1 fed
Sambal oelek
½ tsk
Sambal oelek
½ tsk
Yoghurt naturel
1 bæger
(Mælk, Laktose)
Skoleagurk
1 stk
Radiser
½ pose
Salatmix Napolitana
75 g
Mynte, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 577 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 61 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Riv skallen af lime fint. Bland i en skål med kødet, soja, vand, presset hvidløg, sambal oelek og lidt salt. Form 4 små bøffer til hver person.
Bland yoghurten med sambal oeleken og lidt salt.
Hak mynte groft. Skær agurk i tern. Skær radiser i skiver. Bland det hele med limesaft, salat og lidt salt.
Varm en pande op med lidt olie. Steg bøfferne på begge sider i ca. 4 min. Til de er faste i kødet.
Servér de små bøffer med salat, sambal-yoghurt og ris.
Håber maden smager!