færdigretter til døren

Måltidskasser med færdigretter

Skab mere tid i en travl hverdag, og vælg måltidskasser med færdigretter fra RetNemt.  Hos os kan du hurtigt lave sund og varieret aftensmad uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestil en måltidskasse hos RetNemt og få sunde færdigretter lige til døren.

måltidskasser 5 dage

Gør hverdagen lettere med sunde færdigretter

Synes du, det kan være svært at forholde sig til at skulle spise sundt og tænke på indkøbsture, madplaner og gode råvarer i hverdagen? Hos RetNemt har vi løsningen for dig, der ønsker at prioritere sund mad i en travl hverdag.

Vælger du måltidskasser med færdigretter, behøver du ikke længere bekymre dig om sund mad til dig og familien. Vi har klaret det hele for dig, og med vores måltidskasser får du sund mad direkte til døren.

Få færdigretter til døren

Vil du gerne skifte tid i køkkenet ud med hyggeligt samvær med familien, kan du med fordel bestille færdiglavet mad direkte til døren hos RetNemt. Vi sammensætter vores måltidskasser ud fra i alt 800 opskrifter, og du har altid flere retter at vælge imellem.


Når du vælger færdiglavet mad fra RetNemt, tager det ikke mange minutter at lave aftensmad. Vi har tilrettelagt vores færdiglavede retter, så de kræver minimal indsats fra din side.

Vil du spare tid i hverdagen, nyde velsmagende måltider og have mere tid til familien? Bestil din første måltidskasse og få færdigretter leveret til døren.

Gode råvarer i din måltidskasse

Efter en lang dags gøremål vil de fleste danskere gerne hjem og slappe af og bruge tid med familien. Det kan være svært, når madlavningen venter i køkkenet, men vælger du at få færdiglavet mad til døren, hjælper vi dig med at vinde mere tid til dig og din familie i en travl hverdag.

Hos RetNemt tilbyder vi flere forskellige sunde færdigretter. Vi har helt sikkert også måltidskasser, der passer dig, der vil have en sund og varieret kost af gode råvarer. Vælger du at bestille færdiglavet mad hos os, giver vi dig hver uge sunde og varierede opskrifter at vælge i mellem. Vores måltidskasser indeholder gode, friske råvarer og sikrer dig sunde måltider hver uge.

Vi vil gerne give dig så velsmagende og friske færdigretter som muligt, og derfor indeholder vores måltidskasser hos RetNemt også lidt, der skal skæres, hakkes og snittes til måltiderne. Derudover skal du blot sætte en gryde over med eksempelvis ris eller pasta og varme maden, der kan være klar til servering på helt ned til 15 minutter.

Få dine færdigretter leveret nemt og sikkert

Det skal være let at bestille måltidskasser med færdigretter fra RetNemt. Når du vælger måltidskasser hos os, behøver du heller ikke være hjemme, når vi leverer dine færdigretter.

Dine måltider med færdiglavet mad bliver leveret i kølekasser, der holder dine måltider friske. Vores måltidskasser kan holde sig i op til fem dage - leveringsdagen medregnet. Kølekasserne kan stå udenfor helt til kl. 21.00, så du behøver ikke ile hjem for at hente dem ind.

Med mindre du har bedt os om andet, sætter vi dine måltidskasser ved din hoveddør. Vil du have dine færdigretter med i sommerhuset, leverer vi også gerne hertil, eller hvor det ellers passer dig. Har du adresse i en aflåst opgang, vil vi opfordre dig til at gøre brug af vores nøgleservice, som du kan læse om her.

Vælg trygt måltidskasser med færdigretter

Færdiglavet mad betyder ikke usund mad. Hos RetNemt kan du trygt vælge færdigretter leveret til døren. Vores måltidskasser består af nærende hverdagsmad, der er lige så god som den hjemmelavede af slagsen.

En af de mange fordele ved færdig aftensmad leveret til døren er, at du altid har flere forskellige måltider at vælge imellem. Når du bestiller måltidskasser med færdiglavet mad hos RetNemt, får du et bredt udvalg af lækker mad.

Vi tilbyder flere simple løsninger på færdiglavet mad til døren, og du kan hver uge gå på opdagelse mellem flere inspirerende måltidskasser. Retterne er nemme at lave, og vi har sørget for, at du let kan servere spændende, lækre og velkendte måltider uden besvær. Om du er til danske klassikere, eksotiske retter eller grøntsager, har vi et måltid, der passer.

Nyd velsmagende færdiglavet mad og sunde færdigretter

For os er det vigtigt at servere dig god og velsmagende aftensmad. Også færdiglavet mad skal være af høj kvalitet. Vi gør derfor meget ud af råvarer og ingredienser for at sikre dig den bedste smagsoplevelse med færdiglavet mad.


Vi får spændende kolonial- og tørvarer fra hele verden, vores kød kommer fra en kompetent leverandør, der går højt op i god kvalitet. Al fisk køber vi lokalt hos vores MSC-certificerede leverandør for at sikre dig garanti for bæredygtighed.

Hos RetNemt går vi op i gode råvarer i vores udvalg af måltidskasser, og de færdiglavede retter er ingen undtagelse.

Er du til økologisk mad, har vi også masser at byde på. Når du modtager måltidskasser med citrusfrugter, vil de altid være økologiske. Faktisk er hele 40 procent af vores ingredienser altid økologiske. Du kan se den samlede liste her.

Derudover har vi nogle af Danmarks førende brands inden for økologi blandt vores samarbejdspartnere. Vi går højt op i vores leverandører for at sikre dig de bedste måltidskasser.

Vi forener sundhed og færdiglavet mad

Når du bestiller færdigretter til døren hos RetNemt, får du færdiglavet mad med et sundt næringsindhold. I vores måltidskasser er måltiderne ernæringsrigtige uden at være egentlige slankeretter. Du kan læse mere om vores tilgang til sund hverdagsmad her.

Vi sammensætter vores måltidskasser efter de officielle danske kostråd med plads til masser af madglæde. I måltidskasserne finder du ofte grove ingredienser med fuldkorn, men der er også sunde retter med hvid pasta og ris for smagens og børnenes skyld.


Når du bestiller færdigretter hos os, har vi allerede overvejet variationen i måltidskasserne for at sikre dig en sund og varieret kost af høj kvalitet.


Portionerne er beregnet efter en passende mængde mad til det antal voksne, du vælger, men vi har altid gjort portionerne lidt større end de gennemsnitlige anbefalinger. Så er du fri for at tænke på, om der er nok.

Læs mere om vores forskellige måltidskasser: