færdigretter til døren

Måltidskasser med færdigretter

Færdigretter behøver ikke være ensbetydende med usunde retter. Hos os kan du få sunde og varierede færdigretter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den perfekte løsning til dig, der hverken har tid eller overskud til madlavning efter en lang arbejdsdag, men som stadig vil have sund og varieret kost.

Gør hverdagen nemmere med sunde færdigretter

Efter en lang dags gøremål vil de fleste danskere gerne hjem og slappe af og bruge tid med familien. Det kan være svært, når madlavningen venter i køkkenet. Synes du, det kan være svært at forholde sig til at skulle spise sundt og tænke på indkøbsture, madplaner og gode råvarer i en travl hverdag? Hos RetNemt har vi løsningen for dig, der ønsker at prioritere sund mad i en travl hverdag. Vælger du nogle af vores færdigretter, når du bestiller måltidskasser, slipper du for at stå i køkkenet samtidigt med at du kan servere sund og varieret aftensmad for hele familien. Så er der mere tid til hygge med familien i hverdagen.

Færdigretter leveret til døren

Med en færdigret tager det ikke mange minutter at lave aftensmad. Vi har tilrettelagt vores færdiglavede retter, så de kræver minimal indsats fra din side.

Her kan du se vores udvalg af færdigretter:

  • Veggie curry
  • Kylling i karry
  • Grøntsagslasagne
  • Klassisk lasagne
  • Chili con carne

Med disse færdigretter kan du have servere mad på ingen tid. Det er ret nemt!

Vi forener sundhed og færdiglavet mad

Færdiglavet mad behøver ikke at betyde usund mad. Hos RetNemt kan du trygt vælge færdigretter leveret til døren. Vi tager udgangspunkt i de officielle danske kostråd, når vi sammensætter vores retter. Det gør det nemt for dig at leve sundt. Alle vores retter er næringsberegnet og lever i vidt omfang op til kostrådene. Derfor kan du blot fokusere på at nyde maden. Vores færdigretter er lige så gode som den hjemmelavede af slagsen. Derudover har vi sikret en god variation i vores færdigretterne for at sikre dig en sundere og mere varieret kost. Portionerne er beregnet efter en passende mængde mad til det antal voksne, du vælger færdigretter til. På den måde ved du altid, at du får den mængde mad, du har brug for.

Vil du spare tid på madlavningen i hverdagen? Prøv en af vores færdigretter, og server sund og varieret aftensmad for hele familien.

Prøv en måltidskasse med færdigretter