Svampepizza med blåskimmelost og fennikelsalat
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Svampepizza med blåskimmelost og fennikelsalat

Spændende hvid pizza med skøn gorgonzola hvortil der er en frisk fennikelsalat med æble.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Pizzabund (Gluten, Hvede)
2 stk
Løg
½ stk
Champignon
200 g
Hvidløg
1 fed
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
½ dl
Blåskimmelost (Mælk, Laktose)
75 g
Citron
½ stk
Fennikel
½ stk
Æble
½ stk
Oregano
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 813 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 124 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

  1. Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft). Placér hver bund på bagepapir på en bageplade.
  2. Topping: Skær løg og svampe i skiver. Varm lidt olivenolie op i en pande og steg løg, svampe og presset hvidløg ved høj varme i 2-3 min. Krydr med salt og peber.
  3. Pizza: Fordel græsk yoghurt på bundene og herefter de stegte svampe, løg og blåskimmelost i små stykker. Bag pizzaer ca. 8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladeerne halvvejs igennem.
  4. Fennikelsalat: Skyl citron, fennikel og æble. Riv citronskal fint og pres saften. Skær fennikel i tynde skiver TIP: Brug evt. et mandolinjern. Fjern kernehuset og skær æble i tern. Bland æble og fennikel i en skål med citronskal og -saft, 1 tsk olivenolie, salt og peber.
  5. Drys den nybagte pizza med oregano og servér med fennikelsalaten.