Cremet pasta med kylling og bacon
15-20
4 dages holdbarhed

Cremet pasta med kylling og bacon

Pasta, kylling og bacon er den perfekte kombination for de fleste familier. Her har vi derudover tilføjet ekstra grønt i form af squash og spinat, hvilket kun gør retten endnu bedre.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Squash
1 stk
Babyspinat
50 g
Timian, frisk
½ pakke
Kyllingeinderfilet
300 g
Bacon
75 g
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Hønsebouillon
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 691 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Kog pasta i letsaltet vand ca. 10 min. så den er al dente.
  2. Grønt: Skyl og halvér squash på langs og skær i tynde skrå skiver. Skyl spinat og timian. Hak timian groft.
  3. Kylling & bacon: Del kyllingenfileterne i 2-3 mundrette stykker. Varm en dyb pande op til høj varme og steg bacon 1 min. Kom kylling i og brun et par min. Krydr med salt og peber og læg det til side.
  4. Flødesauce: Skru ned til middel varme og steg squash med timian 1-2 min. Tilsæt kylling, bacon, fløde, bouillon og 1½ dl vand og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min.
  5. Anret: Bland pasta og spinat i og smag til med salt og peber. Servér straks.