Pink Sangria med rabarber og jordbær

Byd velkommen med pink sangria

Uanset om weekenden byder på gæster, eller I bare trænger til en velsmagende drink på terrassen, er den her friske pink sangria lige sagen. Vores menu-kok, der i parentes bemærket har deltaget i verdensmesterskaberne for cocktails, har udviklet en moderne udgave af den frugtrige, spanske klassiker.

I stedet for rødvin, appelsinjuice og en masse citrusfrugter, er der brugt velsmagende grøntsager og frugter fra vores del af verden. Den pink sangria med rosévin, jordbær og rabarber er dejligt læskende på en solrig forårsdag eller en varm sommerdag.

Rabarber i sukker

Det skal du bruge

(4 pers.)

  • 4 stængler rabarber, gerne jordbærrabarber eller anden ikke for sur sort
  • 250 g jordbær
  • ¾ flaske rosé, fx. Pitreries (find dem nederst på siden)
  • 10 cl. rabarbersirup
  • 2 spsk. sukker
  • Isterninger

Sådan gør du

Skær to stængler rabarber i tynde skiver og drys sukkeret over i en skål, hæld
rabarbersirup over og lad det trække ½ time.

Del de sidste stængler på langs til pynt.

Del halvdelen af jordbærrene i kvarte. Skær et snit i resten, så de kan sættes på kanten af glasset som pynt.

Kom godt med is i en kande eller bowle. Kom de marinerede rabarber i kanden, tilsæt vin og rør godt rundt.

Tilsæt de kvarte jordbær og rør forsigtig rundt. Fordel sangriaen i 4 glas og pynt med en stængel rabarber og jordbær på kanten.