Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
HavRet

Fiskeburger på grill

(baseret på 252 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 bagekartofler
275 g mørksejfilet
1 æg
2 spsk majsmel
Salt og peber
2 grove burgerboller
Salat 
2 tomater
1 æble
1 rødløg
2 spsk mayonnaise
½ tsk karry
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2 bagekartofler
415 g mørksejfilet
1 æg
2 spsk majsmel
Salt og peber
2 grove burgerboller
Salat 
2 tomater
1 æble
1 rødløg
2 spsk mayonnaise
½ tsk karry
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2-3 bagekartofler
415 g mørksejfilet
1 æg
3 spsk majsmel
Salt og peber
3 grove burgerboller
Salat 
3 tomater
1-2 æbler
1 rødløg
3 spsk mayonnaise
3/4 tsk karry
Olie
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2-3 bagekartofler
550 g mørksejfilet
1 æg
3 spsk majsmel
Salt og peber
3 grove burgerboller
Salat
3 tomater
1-2 æbler
1 rødløg
3 spsk mayonnaise
3/4 tsk karry
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

3-4 bagekartofler
550 g mørksejfilet
1 æg
4 spsk majsmel
Salt og peber
4 grove burgerboller
Salat 
4 tomater
2 æbler
1 rødløg
4 spsk mayonnaise
1 tsk karry
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

3-4 bagekartofler
830 g mørksejfilet
1 æg
4 spsk majsmel
Salt og peber
4 grove burgerboller
Salat
4 tomater
2 æbler
1 rødløg
4 spsk mayonnaise
1 tsk karry
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken, ellers kan den også laves på (grill)pande.
  2. Skær kartoflerne i smalle både og læg dem på en bageplade med bagepapir, vend dem i olien og drys med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft på skærebrættet med en kniv. Bland hakket fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel og form farsen til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på alufolie smurt med olie og grill dem ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne på en (grill)pande 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen i ca. 5 min.
  5. Snit imens salaten, skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde skiver. Bland mayo med karry.
  6. Smør burgerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken, ellers kan den også laves på (grill)pande.
  2. Skær kartoflerne i smalle både og læg dem på en bageplade med bagepapir, vend dem i olien og drys med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft på skærebrættet med en kniv. Bland hakket fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel og form farsen til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på alufolie smurt med olie og grill dem ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne på en (grill)pande 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen i ca. 5 min.
  5. Snit imens salaten, skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde skiver. Bland mayo med karry.
  6. Smør burgerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken, ellers kan den også laves på (grill)pande.
  2. Skær kartoflerne i smalle både og læg dem på en bageplade med bagepapir, vend dem i olien og drys med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft på skærebrættet med en kniv. Bland hakket fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel og form farsen til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på alufolie smurt med olie og grill dem ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne på en (grill)pande 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen i ca. 5 min.
  5. Snit imens salaten, skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde skiver. Bland mayo med karry.
  6. Smør burgerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken, ellers kan den også laves på (grill)pande.
  2. Skær kartoflerne i smalle både og læg dem på en bageplade med bagepapir, vend dem i olien og drys med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft på skærebrættet med en kniv. Bland hakket fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel og form farsen til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på alufolie smurt med olie og grill dem ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne på en (grill)pande 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen i ca. 5 min.
  5. Snit imens salaten, skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde skiver. Bland mayo med karry.
  6. Smør burgerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken, ellers kan den også laves på (grill)pande.
  2. Skær kartoflerne i smalle både og læg dem på en bageplade med bagepapir, vend dem i olien og drys med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft på skærebrættet med en kniv. Bland hakket fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel og form farsen til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på alufolie smurt med olie og grill dem ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne på en (grill)pande 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen i ca. 5 min.
  5. Snit imens salaten, skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde skiver. Bland mayo med karry.
  6. Smør burgerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken, ellers kan den også laves på (grill)pande.
  2. Skær kartoflerne i smalle både og læg dem på en bageplade med bagepapir, vend dem i olien og drys med salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft på skærebrættet med en kniv. Bland hakket fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel og form farsen til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på alufolie smurt med olie og grill dem ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne på en (grill)pande 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen i ca. 5 min.
  5. Snit imens salaten, skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehuset fra æblet og skær det i tynde skiver. Bland mayo med karry.
  6. Smør burgerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 4249 kJ (1016 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 21
Kulhydrat 2307 551 54
Fedt 1053 252 25

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu