Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fiskeburger på grill

(baseret på 255 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 bagekartofler
275 g mørksej el. lign.
1 æg
2 spsk majsmel
Salt og peber
2 burgerboller
Salat 
2 tomater
1 æble
1 rødløg
Karry-mayonnaise
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2 bagekartofler
415 g mørksej el. lign.
1 æg
2 spsk majsmel
Salt og peber
2 burgerboller
Salat
2 tomater
1 æble
1 rødløg
Karry-mayonnaise
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

3 bagekartofler
415 g mørksej el. lign.
1 æg
3 spsk majsmel
Salt og peber
3 burgerboller
Salat 
3 tomater
1-2 æbler
1 rødløg
Karry-mayonnaise
Olie
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

3 bagekartofler
550 g mørksej el. lign.
1 æg
3 spsk majsmel
Salt og peber
3 burgerboller
Salat
3 tomater
1-2 æbler
1 rødløg
Karry-mayonnaise
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

4 bagekartofler
550 g mørksej el. lign
1 æg
4 spsk majsmel
Salt og peber
4 burgerboller
Salat 
4 tomater
2 æbler
1 rødløg
Karry-mayonnaise
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

4 bagekartofler
825 g mørksej el. lign
1 æg
4 spsk majsmel
Salt og peber
4 burgerboller
Salat
4 tomater
2 æbler
1 rødløg
Karry-mayonnaise
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

6 bagekartofler
825 g mørksej el. lign.
1½ æg
6 spsk majsmel
Salt og peber
6 burgerboller
Salat 
6 tomater
3 æbler
1½ rødløg
Karry-mayonnaise
Olie
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande).
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel, form til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver. 
  6. Smør bollerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande).
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel, form til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver.
  6. Smør bollerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande).
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel, form til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver.
  6. Smør bollerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande).
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel, form til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver.
  6. Smør bollerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande).
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel, form til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver.
  6. Smør bollerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande).
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel, form til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver.
  6. Smør bollerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Tænd ovnen på 225 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande).
  2. Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20 min.
  3. Hak fisken groft. Bland fisk, salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og majsmel, form til 'bøffer'.
  4. Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
    Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Snit salat. Skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver. 
  6. Smør bollerne med karry-mayonnaise og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 4249 kJ (1016 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 21
Kulhydrat 2307 551 54
Fedt 1053 252 25

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu