Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Dansk gryde med skinkekød — og ris

(baseret på 298 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g skinkekød i tern
½ rødløg
½ spsk olie
Salt og peber
½ spsk mel
1 dl grøntsagsbouillon
- (½ terning bouillon + 1 dl vand)
1 strimmel citronskal, 2-3 cm
2-3 nåle rosmarin
1 spsk soja
2 stilke bladselleri
1 gulerod
Tilbehør:
2 dl ris
Tomat
Persille

Ingredienser

450 g skinkekød i tern
3/4 rødløg
3/4 spsk olie
Salt og peber
3/4 spsk mel
1½ dl grøntsagsbouillon
- (½ terning bouillon + 1½ dl vand)
1 strimmel citronskal, 2-3 cm
2-3 nåle rosmarin
2 spsk soja
3 stilke bladselleri
200 g gulerødder
Tilbehør:
3 dl ris
Tomat
Persille

Ingredienser

600 g skinkekød i tern
1 rødløg
1 spsk olie
Salt og peber
1 spsk mel
2 dl grøntsagsbouillon
- (½ terning bouillon + 2 dl vand)
1 strimmel citronskal, 3-4 cm
3-4 nåle rosmarin
2 spsk soja
4 stilke bladselleri
350 g gulerødder
Tilbehør:
4 dl ris
Tomat
Persille

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pil løg, skær i smalle både.
  2. Brun kødet i en gryde i olien. Tilsæt løg, steg under omrøring 3-4 min. Drys salt, peber og mel over kødet, rør det sammen og tilsæt bouillon.
  3. Kom citronskal, rosmarin og soja i gryden. Kog kødet mørt under låg ved svag varme 20 min. 
  4. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Skræl gulerod. Skær gulerod og selleri i tynde skiver, kog sammen med gryderetten de sidste 6 min. Smag til med salt og peber.
  6. Skyl tomat, skær i tern. Skyl og hak persille groft. Bland med risene og server til gryderetten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pil løg, skær i smalle både.
  2. Brun kødet i en gryde i olien. Tilsæt løg, steg under omrøring 3-4 min. Drys salt, peber og mel over kødet, rør det sammen og tilsæt bouillon.
  3. Kom citronskal, rosmarin og soja i gryden. Kog kødet mørt under låg ved svag varme 20 min.
  4. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Skræl gulerod. Skær gulerod og selleri i tynde skiver, kog sammen med gryderetten de sidste 6 min. Smag til med salt og peber.
  6. Skyl tomat, skær i tern. Skyl og hak persille groft. Bland med risene og server til gryderetten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pil løg, skær i smalle både.
  2. Brun kødet i en gryde i olien. Tilsæt løg, steg under omrøring 3-4 min. Drys salt, peber og mel over kødet, rør det sammen og tilsæt bouillon.
  3. Kom citronskal, rosmarin og soja i gryden. Kog kødet mørt under låg ved svag varme 20 min.
  4. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  5. Skræl gulerod. Skær gulerod og selleri i tynde skiver, kog sammen med gryderetten de sidste 6 min. Smag til med salt og peber.
  6. Skyl tomat, skær i tern. Skyl og hak persille groft. Bland med risene og server til gryderetten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2060 kJ (492 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 556 133 27
Kulhydrat 1133 271 55
Fedt 371 89 18

Er du sulten efter mere?

Gryderetter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu