Grillet tun med grove ris og wasabiavocado
25
4 dages holdbarhed

Grillet tun med grove ris og wasabiavocado

En let og lækker ret, der smager lidt af sommer med orientalske aner. Glæd dig til saftige tunbøffer og en forrygende blanding af wasabi og avocado. Fisken har været frosset.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • sennep,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Avocado
2 stk
Skalotteløg
½ stk
Wasabi-pasta (Sennep)
2 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Tunsteak (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sød chilisauce
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 836 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 67 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Tænd grillen eller steg fisken på en pande evt grillpande, tunbøfferne skal have 1-2 min på hver side alt efter hvor rosa du ønsker den.
  2. Kog 200 g ris under låg i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad dem trække til retten er færdig.
  3. Skræl avocadoerne, fjern sten og mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Hak ½ løg fint. Rør avocadomosen med 2 tsk wasabipasta (reducér evt. mængden, den er meget stærk) og finthakket skalotteløg. Smag til med salt og peber.
  4. Rist sesamfrøene på en tør pande til de er let brune.
  5. Pensl olie på begge sider af tunbøfferne og grill dem ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  6. Anret tunen med wasabi-avocado, sød chilisauce og servér med kogte ris og ristede sesamfrø.