Fettucine med rosmarinstegt græskar, mozzarella og sprød pancetta
25
5 dages holdbarhed

Fettucine med rosmarinstegt græskar, mozzarella og sprød pancetta

Enkel og smagfuld ret med frisk pasta, rosmarinstegt butternut græskar, frisk mozzarella, fløde og sprød pancetta. Toppet med et drys persille.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Pancetta i tern
130 g
Butternut græskar
½ stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Rosmarin, frisk
1 drys
Bredbladet persille
1 drys
Fløde
1 dl
Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 899 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 96 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen, tilsæt ½ tsk salt når det koger og kog 250 g pasta al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid (HUSK at tage 1 dl kogevand fra). Hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Steg pancettaen sprød ved middel til høj varme på en stor pande, læg det på et stykke køkkenrulle. Rens det meste fedt af panden og brug den til at stege resten.
  3. Skræl græskar og fjern kernerne med en spiseske. Skær græskarkød i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det.
  4. Pil og hak ⅔ solo hvidløg, skyl rosmarin, tag nålene fra stilken og hak dem groft. 
  5. Varm lidt olie op på panden fra pancettaen og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt 1 dl fløde og 1 dl kogevand fra pastaen og varm det godt igennem.
  6. Skyl og hak persille groft. Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber. 
  7. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella revet i lidt mindre stykker hen over. Drys med pancetta og hakket persille og server straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.