Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra sund

Ruller af skinkeschnitzel — med stærk æblekompot og chili

(baseret på 600 kunders bedømmelse)

Ingredienser

4 halve skinkeschnitzler af inderlår
1 fed hvidløg
4 friske salvieblade
4 tandstikkere
10 g smør
Spinat
Ovnstegte kartofler
600 g kartofler - jævne
Æble-chilisauce
1 chili
10 g smør
1 dl æblejuice
2 æbler
3 forårsløg
1-2 spsk sukker

Ingredienser

6 halve skinkeschnitzler af inderlår
1½ fed hvidløg / ½ solo
6 friske salvieblade
6 tandstikkere
15 g smør
Spinat
Ovnstegte kartofler
1 kg kartofler - jævne
Æble-chilisauce
1 chili
15 g smør
1½ dl æblejuice
3 æbler
4 forårsløg
2½ spsk sukker

Ingredienser

8 halve skinkeschnitzler af inderlår
2 fed hvidløg / 2/3 solo
8 friske salvieblade 
8 tandstikkere 
20 g smør
Spinat
Ovnstegte kartofler
1,2 kg kartofler - jævne
Æble-chilisauce
2 chili
20 g smør 
2 dl æblejuice 
3 æbler
5 forårsløg
3-4 spsk sukker

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær kartoflerne i både eller del i 2 alt efter størrelse, vend dem med olie, salt og peber og læg dem dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min.
  2. Læg evt. en frostplastpose over kødet og bank det tyndt ud med den flade side af en kødhammer (eller brug en lille gryde). Drys kødet på den ene side med salt og peber. Skær hvidløget i fire skiver. Læg en skive hvidløg og et salvieblad på hvert kødstykke, rul det sammen og luk det med en tandstikker.
  3. Dup rullerne tørre med køkkenrulle. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Brun rullerne og lad steg ved middel varme i alt 10-12 minutter - afhængig af om det skal være let rosa.
  4. Skyl og tør spinaten.
  5. Skyl chili og snit den fint (TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Skyl æbler, fjern kernehus og skær i tern. Svits chili i en gryde med smør. Tilsæt æblejuice og æbletern. Kog saucen igennem, til æblerne er møre og mos dem lidt ud med en gaffel eller en stavblender. Tilsæt fintsnittede forårsløg og smag til med salt og sukker. Æble-chilisaucen kan serveres kold eller varm. 
  6. Server schnitzelrullerne med kartofler, frisk spinat og æblekompot.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær kartoflerne i både eller del i 2 alt efter størrelse, vend dem med olie, salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Læg evt. en frostplastpose over kødet og bank det tyndt ud med den flade side af en kødhammer. Drys kødet på den ene side med salt og peber. Skær hvidløget i seks skiver. Læg en skive hvidløg og et salvieblad på hvert kødstykke, rul det sammen og luk det med en tandstikker.
  3. Dup rullerne tørre med køkkenrulle. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Brun rullerne og steg ved middel varme i alt 10-14 minutter - afhængig af ønsket rødme.
  4. Skyl og tør spinaten.
  5. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Skyl æbler, fjern kernehus og skær i tern. Svits chili i en gryde med smør. Tilsæt æblejuice og æblertern. Kog saucen igennem til æblerne er møre og mos dem lidt ud med en gaffel eller en stavblender. Tilsæt fintsnittede forårsløg og smag til med salt og sukker. Æble-chilisaucen kan serveres kold eller varm.
  6. Server schnitzelrullerne med kartofler, frisk spinat og æblekompot.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk
 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær kartoflerne i både eller del i 2 alt efter størrelse, vend dem med olie, salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen i 20-25  min.
  2. Læg evt. en frostplastpose over kødet og bank det tyndt ud med den flade side af en kødhammer. Drys kødet på den ene side med lidt salt og peber. Skær hvidløgene i tynde skiver. Læg en skive hvidløg og et salvieblad på hvert kødstykke, rul det sammen og luk det med en tandstikker.
  3. Skyl og tør spinaten.
  4. Dup rullerne tørre med køkkenrulle. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Brun rullerne og steg ved middel varme i alt 10-14 minutter - afhængig af ønsket rødme.
  5. Skyl og hak chilierne (TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Skyl æbler og fjern kernehus og skær dem i tern. Svits chili i en gryde med smør. Tilsæt æblejuice og æbletern. Kog saucen igennem, til æblerne er møre og mos dem lidt ud med en gaffel eller en stavblender. Tilsæt fintsnittede forårsløg og smag til med salt og sukker. Æble-chilisaucen kan serveres kold eller varm.
  6. Server schnitzelrullerne med kartofler, frisk spinat og æblekompot.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk
 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2225 kJ (532 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 556 133 25
Kulhydrat 1090 261 49
Fedt 579 138 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu