Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

GRILL - Provencalske kalkunsteaks — med tomat-artiskoksalat

(baseret på 624 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 dl bulgur
300 g kalkunfilet
1½ tsk herbes de Provence
2 tsk olie
Salt og peber
Salat:
½ ds artiskokhjerter
125 g cherrytomater
½ peberfrugt
1 skoleagurk
Salat
75 g salatost m. oliven
Dressing:
1 spsk citronsaft
2 tsk olie
1 knsp sukker
¼ tsk herbes de Provence
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (1 spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

3 dl bulgur
450 g kalkunfilet
2 tsk herbes de Provence
3 tsk olie
Salt og peber
Salat:
3/4 ds artiskokhjerter
175 g cherrytomater
3/4 peberfrugt
1-2 skoleagurker
Salat
100 g salatost m. oliven 
Dressing:
1½ spsk citronsaft
3 tsk olie
1½ knsp sukker
½ tsk herbes de Provence
1½ fed hvidløg / ½ solo
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (1½ spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

4 dl bulgur
Ca. 600 g kalkunfilet 
3 tsk herbes de Provence
4 tsk olie
salt og friskkværnet peber
Salat:
1 ds artiskokhjerter
250 g cherrytomater
1 peberfrugt
2 skoleagurk
150 g salatost m. oliven
Salat 
Dressing:
2 spsk citronsaft
4 tsk olie
2 knsp sukker 
1 tsk herbs de provence
2 fed hvidløg / 2/3 solo
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (2 spsk til dressingen og resten i både til retten)

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 4 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern. Del salaten i grove stykker.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Tilsæt salatost m. oliven (hæld væden fra inden eller brug olien til dressingen). Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den i salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min. i 6 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern. Skyl salaten og pluk den i grove stykker. 
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Tilsæt salatost m. oliven (hæld væden fra inden eller brug olien til dressingen). Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 8 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblandingen sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern. Del salaten i grove stykker.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Tilsæt salatost m. oliven (hæld væden fra inden eller brug olien til dressingen). Pres hvidløgene og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3541 kJ (846 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 873 209 25
Kulhydrat 1973 472 56
Fedt 695 166 20

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Opskrifter med kalkun

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu