Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Provencalske kalkunsteaks — med tomat-artiskoksalat

(baseret på 619 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 dl bulgur
300 g kalkunfilet
1½ tsk herbes de Provence
2 tsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Salat:
½ ds artiskokhjerter
125 g cherrytomater
½ peberfrugt
1 skoleagurk
8 oliven uden sten
Dressing:
1 spsk citronsaft
2 tsk olivenolie
1 knsp sukker
¼ tsk herbes de Provence
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (1 spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

2 dl bulgur
450 g kalkunfilet
1½ tsk herbes de Provence
2 tsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Salat:
½ ds artiskokhjerter
125 g cherrytomater
½ peberfrugt
1 skoleagurk
8 oliven uden sten
Dressing:
1 spsk citronsaft
2 tsk olivenolie
1 knsp sukker
¼ tsk herbes de Provence
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (1 spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

3 dl bulgur
450 g kalkunfilet
2 tsk herbes de Provence
3 tsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Salat:
3/4 ds artiskokhjerter
175 g cherrytomater
3/4 peberfrugt
1 skoleagurk
12 oliven uden sten
Dressing:
1½ spsk citronsaft
3 tsk olivenolie
1½ knsp sukker
3/4 tsk herbes de Provence
1½ fed hvidløg / ½ solo
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (1½ spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

3 dl bulgur
600 g kalkunfilet
2 tsk herbes de Provence
3 tsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Salat:
3/4 ds artiskokhjerter
175 g cherrytomater
3/4 peberfrugt
1 skoleagurk
12 oliven uden sten
Dressing:
1½ spsk citronsaft
3 tsk olivenolie
1½ knsp sukker
3/4 tsk herbes de Provence
1½ fed hvidløg / ½ solo
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (1½ spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

4 dl bulgur
Ca. 600 g kalkunfilet 
3 tsk herbes de Provence
4 tsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Salat:
1 ds artiskokhjerter
250 g cherrytomater
1 peberfrugt
2 skoleagurk
16 oliven uden sten
Dressing:
2 spsk citronsaft
4 tsk olivenolie
2 knsp sukker 
½ tsk herbs de provence
2 fed hvidløg / 2/3 solo
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (2 spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

 4 dl bulgur
Ca. 900 g kalkunfilet 
3 tsk herbes de Provence
4 tsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Salat:
1 ds artiskokhjerter
250 g cherrytomater
1 peberfrugt
2 skoleagurk
16 oliven uden sten
Dressing:
2 spsk citronsaft
4 tsk olivenolie
2 knsp sukker 
½ tsk herbs de provence
2 fed hvidløg / 2/3 solo
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
1 citron (2 spsk til dressingen og resten i både til retten)

Ingredienser

4½ dl bulgur
900 g kalkunfilet
4 tsk herbes de Provence
5 tsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
Salat:
2 ds artiskokhjerter
350 g cherrytomater
2 peberfrugt
3 skoleagurk
1 glas oliven uden sten
Dressing:
3 spsk citronsaft
5 tsk olivenolie
3 knsp sukker
1½ tsk herbes de Provence
3 fed / 1 solo hvidløg
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
2 citroner (3 spsk til dressingen og resten i både til retten)

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 4 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 4 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min. i 6 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 4 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 8 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblandingen sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Pres hvidløgene og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 8 dl letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog bulguren i 15 min i 1 ltr letsaltet vand. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Tør kødet af med køkkenrulle. Rør 3/4 af provencekrydderiblanding sammen med olivenolie og salt og peber efter smag. Smør blandingen på begge sider af kødet.
  3. Hæld artiskokhjerterne i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af. Skær dem i kvarter. Skyl grøntsagerne. Halvér tomaterne, skær agurken i skiver og peberfrugten i tern.
  4. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål eller på et lille fad. Pres hvidløget og rør dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Stil evt. salaten på køl, mens kødet tilberedes.
  5. Steg kødet på en varm grillpande eller over glødende kul 4-5 min. på hver side. Servér retten som vist på billedet.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3541 kJ (846 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 873 209 25
Kulhydrat 1973 472 56
Fedt 695 166 20

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu