Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Barbecuekylling med sprøde bacon-ærter — og fritter

(baseret på 275 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingelårruller
500 g kartofler
175 g slikærter
1 forårsløg
50 g bacon
1 dl creme frisk
3 spsk barbequesovs
Olie
Salt

Ingredienser

400 g kyllingelårruller
500 g kartofler
175 g slikærter
1 forårsløg
50 g bacon
1 dl creme frisk
3 spsk barbequesovs
Olie
Salt

Ingredienser

400 g kyllingelårruller
750 g kartofler
250 g slikærter
2 forårsløg
75 g bacon
1½ dl creme frisk
4½ spsk barbequesovs
Olie
Salt

Ingredienser

600 g kyllingelårruller
750 g kartofler
250 g slikærter
2 forårsløg
75 g bacon
1½ dl creme frisk
4½ spsk barbequesovs
Olie
Salt

Ingredienser

600 g kyllingelårruller
1 kg kartofler
350 g slikærter
3 forårsløg
125 g bacon
2 dl creme frisk
6 spsk barbequesovs
Olie
Salt

Ingredienser

800 g kyllingelårruller
1 kg kartofler
350 g slikærter
3 forårsløg
125 g bacon
2 dl creme frisk
6 spsk barbequesovs
Olie
Salt

Ingredienser

800 g kyllingelårruller
1,5 kg kartofler
500 g slikærter
4 forårsløg
125 g bacon
3 dl creme frisk
9 spsk barbequesovs
Olie
Salt

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingen i en frostpose sammen med 1/3 af barbequesaucen,  lad det marinere ca. 10 min. 
  3. Skyl kartoflerne. Skær i både, og kom i en frostpose med olie og salt, ryst posen godt.
  4. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen, ca. 20 min.
  5. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ved middel varme til den er gennemstegt, ca 8 min på hver side.
  6. Rens forårsløg og snit på skrå, skær ærterne over på langs.
  7. Steg bacon på en anden pande, tag af panden når de er sprøde. Lad fedtstoffet blive på panden.
  8. Steg forårsløg og ærter ved middelhøj varme i 3-4 min på panden. Vend til sidst den sprøde bacon med forårsløg og ærter.
  9. Bland creme frisk med resten af barbequesaucen. Servér barbequedippen med barbequekylling, fritter og bacon-ærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingen i en frostpose sammen med 1/3 af barbequesaucen, lad det marinere ca. 10 min.
  3. Skyl kartoflerne. Skær i både, og kom i en frostpose med olie og salt, ryst posen godt.
  4. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen, ca. 20 min.
  5. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ved middel varme til den er gennemstegt, ca 8 min på hver side.
  6. Rens forårsløg og snit på skrå, skær ærterne over på langs.
  7. Steg bacon på en anden pande, tag af panden når de er sprøde. Lad fedtstoffet blive på panden.
  8. Steg forårsløg og ærter ved middelhøj varme i 3-4 min på panden. Vend til sidst den sprøde bacon med forårsløg og ærter.
  9. Bland creme frisk med resten af barbequesaucen. Servér barbequedippen med barbequekylling, fritter og bacon-ærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingen i en frostpose sammen med 1/3 af barbequesaucen, lad det marinere ca. 10 min.
  3. Skyl kartoflerne. Skær i både, og kom i en frostpose med olie og salt, ryst posen godt.
  4. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen, ca. 20 min.
  5. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ved middel varme til den er gennemstegt, ca 8 min på hver side.
  6. Rens forårsløg og snit på skrå, skær ærterne over på langs.
  7. Steg bacon på en anden pande, tag af panden når de er sprøde. Lad fedtstoffet blive på panden.
  8. Steg forårsløg og ærter ved middelhøj varme i 3-4 min på panden. Vend til sidst den sprøde bacon med forårsløg og ærter.
  9. Bland creme frisk med resten af barbequesaucen. Servér barbequedippen med barbequekylling, fritter og bacon-ærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingen i en frostpose sammen med 1/3 af barbequesaucen, lad det marinere ca. 10 min.
  3. Skyl kartoflerne. Skær i både, og kom i en frostpose med olie og salt, ryst posen godt.
  4. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen, ca. 20 min.
  5. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ved middel varme til den er gennemstegt, ca 8 min på hver side.
  6. Rens forårsløg og snit på skrå, skær ærterne over på langs.
  7. Steg bacon på en anden pande, tag af panden når de er sprøde. Lad fedtstoffet blive på panden.
  8. Steg forårsløg og ærter ved middelhøj varme i 3-4 min på panden. Vend til sidst den sprøde bacon med forårsløg og ærter.
  9. Bland creme frisk med resten af barbequesaucen. Servér barbequedippen med barbequekylling, fritter og bacon-ærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingen i en frostpose sammen med 1/3 af barbequesaucen, lad det marinere ca. 10 min.
  3. Skyl kartoflerne. Skær i både, og kom i en frostpose med olie og salt, ryst posen godt.
  4. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen, ca. 20 min.
  5. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ved middel varme til den er gennemstegt, ca 8 min på hver side.
  6. Rens forårsløg og snit på skrå, skær ærterne over på langs.
  7. Steg bacon på en anden pande, tag af panden når de er sprøde. Lad fedtstoffet blive på panden.
  8. Steg forårsløg og ærter ved middelhøj varme i 3-4 min på panden. Vend til sidst den sprøde bacon med forårsløg og ærter.
  9. Bland creme frisk med resten af barbequesaucen. Servér barbequedippen med barbequekylling, fritter og bacon-ærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingen i en frostpose sammen med 1/3 af barbequesaucen, lad det marinere ca. 10 min.
  3. Skyl kartoflerne. Skær i både, og kom i en frostpose med olie og salt, ryst posen godt.
  4. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen, ca. 20 min.
  5. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ved middel varme til den er gennemstegt, ca 8 min på hver side.
  6. Rens forårsløg og snit på skrå, skær ærterne over på langs.
  7. Steg bacon på en anden pande, tag af panden når de er sprøde. Lad fedtstoffet blive på panden.
  8. Steg forårsløg og ærter ved middelhøj varme i 3-4 min på panden. Vend til sidst den sprøde bacon med forårsløg og ærter.
  9. Bland creme frisk med resten af barbequesaucen. Servér barbequedippen med barbequekylling, fritter og bacon-ærter.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingen i en frostpose sammen med 1/3 af barbequesaucen, lad det marinere ca. 10 min.
  3. Skyl kartoflerne. Skær i både, og kom i en frostpose med olie og salt, ryst posen godt.
  4. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen, ca. 20 min.
  5. Steg kyllingen på en pande i lidt olie ved middel varme til den er gennemstegt, ca 8 min på hver side.
  6. Rens forårsløg og snit på skrå, skær ærterne over på langs.
  7. Steg bacon på en anden pande, tag af panden når de er sprøde. Lad fedtstoffet blive på panden.
  8. Steg forårsløg og ærter ved middelhøj varme i 3-4 min på panden. Vend til sidst den sprøde bacon med forårsløg og ærter.
  9. Bland creme frisk med resten af barbequesaucen. Servér barbequedippen med barbequekylling, fritter og bacon-ærter.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2638 kJ (630 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 762 182 29
Kulhydrat 1078 258 41
Fedt 798 191 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu