Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Oksekød i mørk, pikant kinesisk sauce — med ris

(baseret på 1203 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g oksekød i strimler
20 g ingefær
½-1 chili
3 fed hvidløg / 1 solo
1 peberfrugt
3 spsk olie
2 stjerneanis
1 spsk sukker
2 spsk sojasauce
3 spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
½ dl vand
3 forårsløg
200 g ris

Ingredienser

415 g oksekød i strimler
20 g ingefær
½-1 chili
3 fed hvidløg / 1 solo
1 peberfrugt
3 spsk olie
2 stjerneanis
1 spsk sukker
2 spsk sojasauce
3 spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
½ dl vand
3 forårsløg
200 g ris

Ingredienser

415 g oksekød i strimler
30 g ingefær
1 chili
4 fed hvidløg / 1½ solo
1 peberfrugt
4 spsk olie
3 stjerneanis
1½ spsk sukker
3 spsk sojasauce
4½ spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
3/4 dl vand
4 forårsløg
300 g ris

Tip! I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.

Ingredienser

550 g oksekød i strimler
30 g ingefær
1 chili
4 fed hvidløg / 1½ solo
1 peberfrugt
4 spsk olie
3 stjerneanis
1½ spsk sukker
3 spsk sojasauce
4½ spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
3/4 dl vand
4 forårsløg
300 g ris

Tip! I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.

Ingredienser

550 g oksekød i strimler
40 g ingefær
1-2 chili
5-6 fed hvidløg / 2 solo
2 peberfrugter
6 spsk olie
4 stjerneanis
2 spsk sukker
4 spsk sojasauce
6 spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
1 dl vand
4-5 forårsløg
400 g ris

Tip! I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.

Ingredienser

750 g oksekød i strimler
40 g ingefær
1-2 chili
5-6 fed hvidløg / 2 solo
2 peberfrugter
6 spsk olie
4 stjerneanis
2 spsk sukker
4 spsk sojasauce
6 spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
1 dl vand
4-5 forårsløg
400 g ris

Tip! I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.

Ingredienser

750 g oksekød i strimler
60 g ingefær
2 chili
9 fed hvidløg / 3 solo
2 peberfrugter
6 spsk olie
6 stjerneanis
2½ spsk sukker
6 spsk sojasauce
9 spsk østerssauce
(indeholder gluten og spor af skaldyr)
1½ dl vand
8 forårsløg
500 g ris

Tip! I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog risene 12 min.under låg i 3½ dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar. TIP: I Kina kommer man ikke salt i risene, da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand. 
  2. Skræl og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
  3. Varm halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
  4. Varm resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
  5. Rør sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
  6. Skær forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min.under låg i 3½ dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar. TIP: I Kina kommer man ikke salt i risene da saucen giver hele retten salt. Hvis du synes, så kom ½ tsk. salt i risenes kogevand. 
  2. Skræl og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
  3. Varm halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
  4. Varm resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
  5. Rør sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
  6. Skær forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min.under låg i 5 dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skræl og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
  3. Varm halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
  4. Varm resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
  5. Rør sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
  6. Skær forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min.under låg i 5 dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skræl og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
  3. Varm halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
  4. Varm resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
  5. Rør sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
  6. Skær forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min.under låg i 7 dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skræl og skær ingefær i supertynde skiver. Skær chilierne igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilierne i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugter i tern ca. 1 ×1 cm.
  3. Varm halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
  4. Varm resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
  5. Rør sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
  6. Skær forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min.under låg i 7 dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skræl og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
  3. Varm halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
  4. Varm resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
  5. Rør sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
  6. Skær forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene 12 min.under låg i 8½ dl vand. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skræl og skær ingefær i meget tynde skiver. Skær chilien igennem, fjern kerner og den hvide streng kernerne sidder på. Skær chilien i strimler. Hak hvidløg groft. Skær peberfrugt i tern ca. 1 ×1 cm.
  3. Varm halvdelen af olien på en pande eller i en wok. Dup kødet tørt og lynsteg halvdelen ved høj varme 1-2 min. De skal danne stegeskorpe og må ikke væske (så bliver kødet sejt). Fjern det og gentag med den anden halvdel kød.
  4. Varm resten af olien på panden og steg ingefær, chili, hvidløg og peberfrugt. Kom stjerneanis og sukker på og steg det 2-3 min.
  5. Rør sojasauce, østerssauce og vand sammen og hæld det på panden. Kom også kødet tilbage på panden og varm det kort igennem.
  6. Skær forårsløgene i skrå skiver og vend dem i retten lige inden servering. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 3151 kJ (753 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 693 166 22
Kulhydrat 1481 354 47
Fedt 977 234 31

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu