Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Salat med røget kyllingebryst — og groft brød

(baseret på 238 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g røget kyllingebryst
1 porre
Olie
40 g radiser
1 tsk sennep
Groft brød
70 g slikærter
2 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Brøndkarse eller ærteskud





Ingredienser

300 g røget kyllingebryst
1-2 porrer
Olie
60 g radiser
1½ tsk sennep
Groft brød 
100 g slikærter
3 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Brøndkarse eller ærteskud





Ingredienser

400 g røget kyllingebryst
2 porrer
Olie
80 g radiser
2 tsk sennep
Groft brød 
140 g slikærter
4 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Brøndkarse eller ærteskud





Ingredienser

600 g røget kyllingebryst
3 porrer
Olie
125 g radiser
3 tsk sennep
Groft brød
200 g slikærter
6 spsk creme frisk 9%
Salt og peber
Brøndkarse eller ærteskud





Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kyllingen i mundrette stykker. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand.
  2. Skyl porre, snit i tynde ringe. Steg porre og kylling ca. 5 min i lidt olie på en pande. Bland creme frisk og sennep, smag til med salt og peber.
  3. Skyl radiser, skær i tynde skiver. Skær ærterne i 2 cm stykker på skrå. Lun brødene på en brødrister på begge sider.
  4. Bland kylling, porre, radiser og ærter med dressingen, pynt med brøndkarse/ærteskud. Servér lunt brød til salaten, eller fyld brødene med salaten og spis det som en sandwich.


Opskriften er venligst udlånt af RosePoultry

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kyllingen i mundrette stykker. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand.
  2. Skyl porre, snit i tynde ringe. Steg porre og kylling ca. 5 min i lidt olie på en pande. Bland creme frisk og sennep, smag til med salt og peber.
  3. Skyl radiser, skær i tynde skiver. Skær ærterne i 2 cm stykker på skrå. Lun brødene på en brødrister på begge sider.
  4. Bland kylling, porre, radiser og ærter med dressingen, pynt med brøndkarse/ærteskud. Servér lunt brød til salaten, eller fyld brødene med salaten og spis det som en sandwich.


Opskriften er venligst udlånt af RosePoultry

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kyllingen i mundrette stykker. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand.
  2. Skyl porre, snit i tynde ringe. Steg porre og kylling ca. 5 min i lidt olie på en pande. Bland creme frisk og sennep, smag til med salt og peber.
  3. Skyl radiser, skær i tynde skiver. Skær ærterne i 2 cm stykker på skrå. Lun brødene på en brødrister på begge sider.
  4. Bland kylling, porre, radiser og ærter med dressingen, pynt med brøndkarse/ærteskud. Servér lunt brød til salaten, eller fyld brødene med salaten og spis det som en sandwich.


Opskriften er venligst udlånt af RosePoultry

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kyllingen i mundrette stykker. Skold ærterne i kogende vand, skyl efter med koldt vand.
  2. Skyl porre, snit i tynde ringe. Steg porre og kylling ca. 5 min i lidt olie på en pande. Bland creme frisk og sennep, smag til med salt og peber.
  3. Skyl radiser, skær i tynde skiver. Skær ærterne i 2 cm stykker på skrå. Lun brødene på en brødrister på begge sider.
  4. Bland kylling, porre, radiser og ærter med dressingen, pynt med brøndkarse/ærteskud. Servér lunt brød til salaten, eller fyld brødene med salaten og spis det som en sandwich.


Opskriften er venligst udlånt af RosePoultry

Næringsindhold pr. person

Energi: 1936 kJ (463 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 536 128 28
Kulhydrat 910 217 47
Fedt 490 117 25

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu