Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Yoghurtkylling — med salte mandler

(baseret på 375 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Yoghurtkylling:
350 g kyllingeinderfilet
2 spsk yoghurt
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
Ingefær
1 spsk citronsaft
½ tsk spidskommen
½ spsk sukker
1/4 tsk salt
Nudelsalat:
200 g nudler
½ agurk
3 stilke bladselleri
½ rødløg
1 peberfrugt
Persille
Saltede mandler
Dressing: 
3 spsk yoghurt
1 spsk sennep
½ spsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

Yoghurtkylling:
450 g kyllingeinderfilet
3 spsk yoghurt
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Ingefær
1½ spsk citronsaft
1 tsk spidskommen
3/4 spsk sukker
½ tsk salt
Nudelsalat:
300 g nudler
1 agurk
4 stilke bladselleri
3/4 rødløg
1 peberfrugt
Persille
Saltede mandler
Dressing:
4 spsk yoghurt
1½ spsk sennep
3/4 spsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

Yoghurtkylling:
600 g kyllingeinderfilet
4 spsk yoghurt
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Ingefær
2 spsk citronsaft
1 tsk spidskommen
1 spsk sukker
½ tsk salt
Nudelsalat:
400 g nudler
1 agurk
5 stilke bladselleri
1 rødløg
2 peberfrugter
Persille
Saltede mandler
Dressing: 
5 spsk yoghurt
2 spsk sennep 
1 spsk citronsaft
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bland yoghurt, presset hvidløg, revet ingefær (husk at skrælle den først), citronsaft, spidskommen, sukker og salt. Vend kyllingen i og sæt i køleskab.
  2. Kom nudlerne i kogende vand tilsat ½ tsk salt og kog 4 min.
  3. Halver agurk på langs, skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i ½ cm tykke skiver. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  4. Tag kyllingen op af marinaden, steg på en stor pande ved middel varme i lidt olie ca. 7 min.på hver side.
  5. Bland ingredienserne til dressingen. Bland grøntsagerne med nudlerne til salaten. Skyl og tør persille.
  6. Læg kyllingen ovenpå salaten, drys med mandler og persille. Server dressingen til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bland yoghurt, presset hvidløg, revet ingefær (husk at skrælle den først), citronsaft, spidskommen, sukker og salt. Vend kyllingen i og sæt i køleskab.
  2. Kom nudlerne i kogende vand tilsat ½ tsk salt og kog 4 min.
  3. Halver agurk på langs, skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i ½ cm tykke skiver. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  4. Tag kyllingen op af marinaden, steg på en stor pande ved middel varme i lidt olie ca. 7 min.på hver side.
  5. Bland ingredienserne til dressingen. Bland grøntsagerne med nudlerne til salaten. Skyl og tør persille.
  6. Læg kyllingen ovenpå salaten, drys med mandler og persille. Server dressingen til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bland yoghurt, presset hvidløg, revet ingefær (husk at skrælle den først), citronsaft, spidskommen, sukker og salt. Vend kyllingen i og sæt i køleskab.
  2. Kom nudlerne i kogende vand tilsat ½ tsk salt og kog 4 min.
  3. Halver agurk på langs, skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i ½ cm tykke skiver. Skyl bladselleri, skær i tynde skiver. Pil løg, skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  4. Tag kyllingen op af marinaden, steg på en stor pande ved middel varme i lidt olie ca. 7 min.på hver side.
  5. Bland ingredienserne til dressingen. Bland grøntsagerne med nudlerne til salaten. Skyl og tør persille.
  6. Læg kyllingen ovenpå salaten, drys med mandler og persille. Server dressingen til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3219 kJ (769 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 838 200 26
Kulhydrat 1686 403 52
Fedt 695 166 22

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu