Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Grove fiskefrikadeller med bagt kartoffelsalat — med porre og pære

(baseret på 577 kunders bedømmelse)

Ingredienser

5 stk færdigstegte fiskefrikadeller med porre/gulerod (indeholder gluten og laktose)
500 g små vaskede kartofler
1 spsk olie
Salt og peber
1 porre
1 pære
Urtedressing:
Dild
Persille
½ dl græsk yoghurt
Salt og peber


Ingredienser

8 stk færdigstegte fiskefrikadeller med porre/gulerod (indeholder gluten og laktose)
500 g små vaskede kartofler
1 spsk olie
Salt og peber
1 porre
1 pære
Urtedressing:
Dild
Persille
½ dl græsk yoghurt
Salt og peber


Ingredienser

8 stk færdigstegte fiskefrikadeller med porre/gulerod (indeholder gluten og laktose)
750 g små vaskede kartofler
1½ spsk olie
Salt og peber
1-2 porre
1-2 pærer
Urtedressing:
Dild
Persille
1 dl græsk yoghurt
Salt og peber



Ingredienser

10 stk færdigstegte fiskefrikadeller med porre/gulerod (indeholder gluten og laktose)
750 g små vaskede kartofler
1½ spsk olie
Salt og peber
1-2 porre
1-2 pærer
Urtedressing:
Dild
Persille
1 dl græsk yoghurt
Salt og peber


Ingredienser

10 stk færdigstegte fiskefrikadeller med porre/gulerod (indeholder gluten og laktose)
1 kg små vaskede kartofler
2 spsk olie
Salt og peber
2 porrer
2 pærer
Urtedressing:
Dild
Persille
1 dl græsk yoghurt
Salt og peber


Ingredienser

15 stk færdigstegte fiskefrikadeller med porre/gulerod (indeholder gluten og laktose)
1 kg små vaskede kartofler
2 spsk olie
Salt og peber
2 porrer
2 pærer
Urtedressing:
Dild
Persille
1 dl græsk yoghurt
Salt og peber


Ingredienser

15 stk færdigstegte fiskefrikadeller med porre/gulerod (indeholder gluten og laktose)
1,2 kg små vaskede kartofler
3 spsk olie
Salt og peber
3 porrer
3 pærer
Urtedressing:
Dild
Persille
1½ dl græsk yoghurt
Salt og peber


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem 15-20 min.
  2. Imens renses porren og skæres i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra. Skyl og tør alle krydderurterne.
  3. Lun fiskedellerne på en slip let pande med 1 tsk olie eller smør ved medium varme, vend dem undervejs og skru ned når de har fået ca. 2 min.på hver side.
  4. Skyl pæren, fjern kernehus og skær den i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
  5. Hak alle krydderurterne evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  6. Dryp urtedressingen over kartoffelsalaten og server evt. resten ved siden af sammen med de lunede fiskefrikadeller.

Opskriften på kartoffelsalaten er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne og fordel på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem ca. 15-20 min.
  2. Imens renses porren og skæres i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra. Skyl og tør alle krydderurterne.
  3. Lun fiskedellerne på en slip let pande med 1 tsk olie eller smør ved medium varme, vend dem undervejs og skru ned når de har fået ca. 2 min.på hver side.
  4. Skyl pæren, fjern kernehus og skær den i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
  5. Hak alle krydderurterne evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  6. Dryp urtedressingen over kartoffelsalaten og server evt. resten ved siden af sammen med de lunede fiskefrikadeller.

Opskriften på kartoffelsalaten er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem ca. 15-20 min.
  2. Imens renses porre og skæres i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra. Skyl og tør alle krydderurterne.
  3. Lun fiskedellerne på en slip let pande med 1½ tsk olie eller smør ved medium varme, vend dem undervejs og skru ned når de har fået ca. 2 min. på hver side.
  4. Skyl pæren, fjern kernehus og skær den i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
  5. Hak alle krydderurterne evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  6. Dryp urtedressingen over kartoffelsalaten og server evt. resten ved siden af sammen med de lunede fiskefrikadeller.

Opskriften på kartoffelsalaten er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem ca. 15-20 min.
  2. Imens renses porre og skæres i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra. Skyl og tør alle krydderurterne.
  3. Lun fiskedellerne på en slip let pande med 1 tsk olie eller smør ved medium varme, vend dem undervejs og skru ned når de har fået ca. 2 min.på hver side.
  4. Skyl pæren, fjern kernehus og skær den i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
  5. Hak alle krydderurterne evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  6. Dryp urtedressingen over kartoffelsalaten og server evt. resten ved siden af sammen med de lunede fiskefrikadeller.

Opskriften på kartoffelsalaten er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Delog læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem ca. 15-20 min.
  2. Imens renses porrerne og skæres i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra. Skyl og tør alle krydderurterne.
  3. Lun fiskedellerne på en slip let pande med 1 tsk olie eller smør ved medium varme, vend dem undervejs og skru ned når de har fået ca. 2 min.på hver side.
  4. Skyl pærerne, fjern kernehus og skær dem i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
  5. Hak alle krydderurterne evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  6. Dryp urtedressingen over kartoffelsalaten og server evt. resten ved siden af sammen med de lunede fiskefrikadeller. 

Opskriften på kartoffelsalaten er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerneog læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem ca. 15-20 min.
  2. Imens renses porrerne og skæres i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra. Skyl og tør alle krydderurterne.
  3. Lun fiskedellerne på en slip let pande med 1 tsk olie eller smør ved medium varme, vend dem undervejs og skru ned når de har fået ca. 2 min.på hver side.
  4. Skyl pærerne, fjern kernehus og skær den i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
  5. Hak alle krydderurterne evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  6. Dryp urtedressingen over kartoffelsalaten og server evt. resten ved siden af sammen med de lunede fiskefrikadeller.

Opskriften på kartoffelsalaten er venligst udlånt af Sæson

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem ca. 15-20 min.
  2. Imens renses porrerne og skæres i tynde skiver. Kog ca. 3 min. og hæld vandet fra. Skyl og tør alle krydderurterne.
  3. Lun fiskedellerne på en slip let pande med 1 tsk olie eller smør ved medium varme, vend dem undervejs og skru ned når de har fået ca. 2 min.på hver side.
  4. Skyl pærerne, fjern kernehus og skær den i små tern. Bland pæretern med porreringe og de bagte kartofler.
  5. Hak alle krydderurterne evt. i en minihakker. Bland med græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
  6. Dryp urtedressingen over kartoffelsalaten og server evt. resten ved siden af sammen med de lunede fiskefrikadeller.

Opskriften på kartoffelsalaten er venligst udlånt af Sæson

Næringsindhold pr. person

Energi: 2549 kJ (609 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 694 166 27
Kulhydrat 1171 280 46
Fedt 684 163 27

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu