Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Hakkebøf med bløde løg og kartoffelmos

(baseret på 512 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
Olie
1 løg
3 bagekartofler
1 dl mælk
½ broccoli
2 dl bouillon
- (½ terning og 2 dl vand)
¼-½ tsk kulør
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket oksekød
Olie
1 løg
3 bagekartofler
1 dl mælk
½ broccoli
2 dl bouillon
- (½ terning og 2 dl vand)
¼-½ tsk kulør
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket oksekød
Olie
1 løg
4 bagekartofler
1½ dl mælk
1 broccoli
3 dl bouillon
-(1 terning og 3 dl vand)
½-1 tsk kulør
1½ dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket oksekød
Olie
1 løg
4 bagekartofler
1½ dl mælk
1 broccoli
3 dl bouillon
-(1 terning og 3 dl vand)
½-1 tsk kulør
1½ dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket oksekød
Olie
2 løg
6 bagekartofler
2 dl mælk
1 broccoli
4 dl bouillon
-(1 terning og 4 dl vand)
½-1 tsk kulør
2 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket oksekød
Olie
2 løg
6 bagekartofler
2 dl mælk
1 broccoli
4 dl bouillon
-(1 terning og 4 dl vand)
½-1 tsk kulør
2 dl madlavningsfløde
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket oksekød 
Olie
3 løg
8 bagekartofler
2½ dl mælk
2 broccoli
4½ dl bouillon
- (1½ terning og 4½ dl vand)
1½ tsk kulør
2½ dl madlavningsfløde
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i mindre tern (2x2 cm) og kog i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min. 
  2. Pil løg, skær i tynde ringe. Steg på en stor pande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Form kødet til 2 bøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i lidt olie. Brun ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt. Hæld bouillon på panden, lad det koge op. Tilsæt kulør og madlavningsfløde, smag til med salt og peber.
  5. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Kog i letsaltet vand ca. 4 min. 
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med piskeris eller stavblender sammen med mælk og smag til med salt og peber. 
  7. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, broccoli og sovs. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i mindre tern (2x2 cm) og kog i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min.
  2. Pil løg, skær i tynde ringe. Steg på en stor pande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Form kødet til 2 bøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i lidt olie. Brun ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt. Hæld bouillon på panden, lad det koge op. Tilsæt kulør og madlavningsfløde, smag til med salt og peber.
  5. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med piskeris eller stavblender sammen med mælk og smag til med salt og peber.
  7. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, broccoli og sovs.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i mindre tern (2x2 cm) og kog i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min.
  2. Pil løg, skær i tynde ringe. Steg på en stor pande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Form kødet til 3 bøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i lidt olie. Brun ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt. Hæld bouillon på panden, lad det koge op. Tilsæt kulør og madlavningsfløde, smag til med salt og peber.
  5. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med piskeris eller stavblender sammen med mælk og smag til med salt og peber.
  7. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, broccoli og sovs.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i mindre tern (2x2 cm) og kog i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min.
  2. Pil løg, skær i tynde ringe. Steg på en stor pande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Form kødet til 3 bøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i lidt olie. Brun ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt. Hæld bouillon på panden, lad det koge op. Tilsæt kulør og madlavningsfløde, smag til med salt og peber.
  5. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med piskeris eller stavblender sammen med mælk og smag til med salt og peber.
  7. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, broccoli og sovs.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i mindre tern (2x2 cm) og kog i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min.
  2. Pil løg, skær i tynde ringe. Steg på en stor pande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Form kødet til 4 bøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i lidt olie. Brun ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt. Hæld bouillon på panden, lad det koge op. Tilsæt kulør og madlavningsfløde, smag til med salt og peber.
  5. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med piskeris eller stavblender sammen med mælk og smag til med salt og peber.
  7. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, broccoli og sovs.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i mindre tern (2x2 cm) og kog i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min.
  2. Pil løg, skær i tynde ringe. Steg på en stor pande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Form kødet til 4 bøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i lidt olie. Brun ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt. Hæld bouillon på panden, lad det koge op. Tilsæt kulør og madlavningsfløde, smag til med salt og peber.
  5. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med piskeris eller stavblender sammen med mælk og smag til med salt og peber.
  7. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, broccoli og sovs.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne, skær i mindre tern (2x2 cm) og kog i rigeligt vand uden salt i ca. 20 min.
  2. Pil løg, skær i tynde ringe. Steg på en stor pande i lidt olie på middelvarme, så de bliver bløde og tager en smule farve. Vend jævnligt. Læg dem ud i kanten af panden og gør plads til bøfferne.
  3. Form kødet til 6 bøffer på ca. 1½ cm tykkelse og steg dem i lidt olie. Brun ved høj varme ca. 1 min på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 7 min. på hver side.
  4. Læg bøfferne i et fad, top med løg og hold varmt. Hæld bouillon på panden, lad det koge op. Tilsæt kulør og madlavningsfløde, smag til med salt og peber.
  5. Skyl broccoli, del i mindre buketter. Kog i letsaltet vand ca. 4 min.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med piskeris eller stavblender sammen med mælk og smag til med salt og peber.
  7. Servér hakkebøfferne toppet med bløde løg, kartoffelmos, broccoli og sovs.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2786 kJ (666 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 791 189 28
Kulhydrat 1182 283 42
Fedt 813 194 29

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu