Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

And i granatæble-orange sky — med nøddekartofler og spæd salat

(baseret på 63 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g små vaskede kartofler
1 andebryst ca. 300 g
Salt, peber
1 dl granatæblesaft
Saft fra 1 appelsin
1½ dl vand
5 g andebouillon
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 blodappelsin
1 æble
50 g soltørrede abrikoser i tern
20 g valnødder
Spæde salater
1 spsk smør
10 g hasselnøddeflager

Ingredienser

1 kg små vaskede kartofler
1 andebryst ca. 300 g
Salt, peber
1½ dl granatæblesaft
Saft fra 1 appelsin
2 dl vand
7,5 g andebouillon
1½ spsk olivenolie
1½ spsk hvidvinseddike
1½ blodappelsin
2 æbler
75 g soltørrede abrikoser i tern
30 g valnødder
Spæde salater
1½ spsk smør
15 g hasselnøddeflager

Ingredienser

1200 g små vaskede kartofler
2 andebryster, ca. 600 g 
Salt, peber
2 dl granatæblesaft
Saft fra 2 appelsiner
3 dl vand
10 g andebouillon
2 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
2 blodappelsiner
2 æbler
100 g soltørrede abrikoser i tern
40 g valnødder
Spæde salater
2 spsk smør
20 g hasselnøddeflager

Tilberedning – ca. 50 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
  2. Rids skindet på andebrystet og steg det 12 min. på skindsiden.  Vend og steg videre 6-8 min. Den må godt være rosa indeni.
  3. Pisk imens 1 spsk appelsinsaft, olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag dressingen til med salt og peber.
  4. Skær skrællen af blodappelsinen tæt til kødet. Skær blodappelsinen i tykke skiver og skær dem i kvarte. Skær æblet i både.
  5. Hæld fedtet fra panden med andebrystet og krydr brystet med salt og peber. Hæld granatæblesaft, resten af appelsinsaften samt bouillon over og lad det koge i ca. 12 min. uden låg.
  6. Skyl og tør salatbladene. Vend blodappelsin, æble, abrikoser og valnødder med dressingen og bland med salat lige inden servering.
  7. Rist kartoflerne et kort øjeblik i smør og vend dem i hasselnøddeflager.
  8. Skær andebrystet i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber. Server kartoflerne til anden sammen med sky og salat.

Tilberedning – ca. 50 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
  2. Rids skindet på andebrystet og steg det 12 min. på skindsiden. Vend og steg videre 6-8 min. Den må godt være rosa indeni.
  3. Pisk imens 1½ spsk appelsinsaft, olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag dressingen til med salt og peber.
  4. Skær skrællen af blodappelsinerne tæt til kødet. Skær blodappelsinerne i tykke skiver og skær dem i kvarte. Skær æblerne i både.
  5. Hæld fedtet fra panden med andebrystet og krydr brystet med salt og peber. Hæld granatæblesaft, resten af appelsinsaften samt bouillon over og lad det koge i ca. 12 min. uden låg.
  6. Skyl og tør salatbladene. Vend blodappelsin, æble, abrikoser og valnødder med dressingen og bland med salat lige inden servering.
  7. Rist kartoflerne et kort øjeblik i smør og vend dem i hasselnøddeflager.
  8. Skær andebrystet i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber. Server kartoflerne til anden sammen med sky og salat.

Tilberedning – ca. 50 min.

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
  2. Rids skindet på andebrysterne og steg dem 12 min. på skindsiden. Vend og steg videre 6-8 min. Det må godt være rosa indeni.
  3. Pisk imens 2 spsk appelsinsaft, olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag dressingen til med salt og peber.
  4. Skær skrællen af blodappelsinerne tæt til kødet. Skær blodappelsinerne i tykke skiver og skær dem i kvarte. Skær æblerne i både.
  5. Hæld fedtet fra panden med andebrystet og krydr brystet med salt og peber. Hæld granatæblesaft, resten af appelsinsaften samt bouillon over og lad det koge i ca. 12 min. uden låg.
  6. Skyl og tør salatbladene. Vend blodappelsin, æble, abrikoser og valnødder med dressingen og bland med salat lige inden servering.
  7. Rist kartoflerne et kort øjeblik i smør og vend dem i hasselnøddeflager.
  8. Skær andebrysterne i tynde skiver. Kog evt. skyen lidt ekstra ind og smag til med salt og peber. Server kartoflerne til anden sammen med sky og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3487 kJ (833 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 785 188 23
Kulhydrat 1499 358 43
Fedt 1203 288 34

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu