Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Letcremet pasta med kylling — bacon, squash og spinat

(baseret på 1024 kunders bedømmelse)

Ingredienser

225 g grov pasta
300 g kyllingeinderfilet
1 squash
50 g baby spinat
75 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
Citrontimian
½ bouillonterning
1½ dl vand 
½ dl madlavningsfløde 

Ingredienser

225 g grov pasta
450 g kyllingeinderfilet
1 squash
50 g baby spinat
75 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
Citrontimian
½ bouillonterning
1½ dl vand 
½ dl madlavningsfløde 

Ingredienser

300 g grov pasta
450 g kyllingeinderfilet
1½ squash
75 g baby spinat
100 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
Citrontimian
3/4 bouillonterning
2 dl vand
3/4 dl madlavningsfløde

Ingredienser

300 g grov pasta
600 g kyllingeinderfilet
1½ squash
75 g baby spinat
100 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
Citrontimian
3/4 bouillonterning
2 dl vand
3/4 dl madlavningsfløde

Ingredienser

400 g grolv pasta
600 g kyllingeinderfilet
2 squash
100 g baby spinat
125 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
Citrontimian
½ bouillonterning
3 dl vand
1 dl madlavningsfløde

Ingredienser

400 g grov pasta
900 g kyllingeinderfilet
2 squash
100 g baby spinat
125 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
Citrontimian
½ bouillonterning
3 dl vand
1 dl madlavningsfløde

Ingredienser

500 g grov pasta
900 g kyllingeinderfilet
3 squash
150 g baby spinat
200 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
Citrontimian
1 bouillonterning
4½ dl vand 
1½ dl madlavningsfløde 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Halver squashen på langs og skær den i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 min.ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Halver squashen på langs og skær den i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 min.ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Halver squash på langs og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 min.ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Halver squash på langs og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 min.ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Halver squashen på langs og skær den i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.

    Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Halver squashen på langs og skær den i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Halver squashen på langs og skær den i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 min.ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3490 kJ (834 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 803 192 23
Kulhydrat 1571 375 45
Fedt 1116 267 32

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu