Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Sautéskiver med marineret spidskål

(baseret på 260 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g sautéskiver af svinefilet
150 g quinoa mix
½ spidskål
2 appelsiner
½ rødløg
Salt
3 tsk olivenolie









Ingredienser

450 g sautéskiver af svinefilet
225 g quinoa mix
3/4 spidskål
3 appelsiner
3/4 rødløg
Salt
4½ tsk olivenolie









Ingredienser

600 g sautéskiver af svinefilet
300 g quinoa mix
1 spidskål
4 appelsiner
1 rødløg
Salt
3 spsk olivenolie









Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl quinoa, kog i 3 dl letsaltet vand i 15 min.
  2. Snit spidskål fint. Pil løg, halvér og snit i fine skiver.
  3. Skræl appelsin, skær i fine fileter (uden den hvide hinde). Gem saften og vend den med spidskål og quino, tilsæt 2 tsk olie og lidt salt. Vend rødløg og appelsinfileter i lige før servering.
  4. Varm en pande op med 1 tsk olie. Krydr sautéskiverne med salt og peber, svits ved høj varme 1 min på hver side.
  5. Vend rødløg og appelsinfileter i salaten lige før servering, og servér med sautéskiverne.


Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl quinoa, kog i 4½ dl letsaltet vand i 15 min.
  2. Snit spidskål fint. Pil løg, halvér og snit i fine skiver.
  3. Skræl appelsin, skær i fine fileter (uden den hvide hinde). Gem saften og vend den med spidskål og quino, tilsæt 3 tsk olie og lidt salt. Vend rødløg og appelsinfileter i lige før servering.
  4. Varm en pande op med 1½ tsk olie. Krydr sautéskiverne med salt og peber, svits ved høj varme 1 min på hver side.
  5. Vend rødløg og appelsinfileter i salaten lige før servering, og servér med sautéskiverne.


Opskriften er venligst udlånt af iform.dk


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skyl quinoa, kog i 6 dl letsaltet vand i 15 min.
  2. Snit spidskål fint. Pil løg, halvér og snit i fine skiver.
  3. Skræl appelsin, skær i fine fileter (uden den hvide hinde). Gem saften og vend den med spidskål og quino, tilsæt 2 spsk olie og lidt salt. Vend rødløg og appelsinfileter i lige før servering.
  4. Varm en pande op med 1 spsk olie. Krydr sautéskiverne med salt og peber, svits ved høj varme 1 min på hver side.
  5. Vend rødløg og appelsinfileter i salaten lige før servering, og servér med sautéskiverne.


Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk


Næringsindhold pr. person

Energi: 2515 kJ (601 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 816 195 32
Kulhydrat 1159 277 46
Fedt 540 129 21

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu